Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Siemka dziewczyny!
Zapominajka daj znać jak będziesz dostępna, wierzę, że wszystko jest w porządku.
Co do piwa, ja jestem strasznym piwoszem, przed ciążą przy grillu czy wieczorem przy filmie piwko. Ostatnio chciałam spróbować od męża łyka tylko poczułam zapach i myślałam, że zwymiotuje, więc widać odrzuciło mnie.
Ja też czytałam, że w ciąży lepiej odstawić owoce morza, ja akurat właśnie nie jadam bo jestem silnie uczulona na krewetki, a reszty boję się testować. Właśnie po ciąży mam zamiar wybrać się na testy do laboratorium żeby wiedzieć, bo na prawdę mam silne uczulenie.
Mnie od rana straszliwie męczyły mdlości ,teraz troszkę się rozeszło.

Kaja, jesteś oburzona dwudziestoletnią różnicą wieku w związku? :-) U mnie jest dokładnie taka![]()
A sytuacja, którą opisujesz, koszmarna. KOSZMARNA. Możecie nazwać mnie egoistką, ale NIGDY w życiu nie chciałabym urodzić dziecka, jeśli miałoby to oznaczać, że urodzi się ono kosztem mojego życia. Nie byłoby w ogóle takiej opcji. W. ma takie samo zdanie. Dziecko jest owocem naszej miłości, naturalną jej konsekwencją, ale nie za wszelką cenę.
...
..o przepieknym umysle, madrych tematach do dyskusji , tysiacu zainteresowan i sporym doswiadczeniu zyciowym...itd... Moj najlepszy przyjaciel jest ginekologiem, ma 50 lat, wyglada jak mlody bog ,plywa na kajcie, gra w tenisa itd... I gdyby nie to, ze mimo ,ze nie zyje z zona od 20 lat, nie umie sie z nia rozstac mentalnie, to juz dawno bym go sobie wziela, hahaha
...co jest wiecznym zmartwieniem mojego S.;-)...
...i uwierz mi, niewiele rzeczy mnie szokuje, a napewno nie roznice wieku, roznice plci, sex grupowy i inne takie tam
Zapominajka, znasz z Kwejka ten meme? Jeśli nie, to...
Zobacz załącznik 506256
Tylko wiesz, bez obrazy, chyba kumasz sieciowe żarty
![]()
PS. Dziewczyny, co sądzicie o dzisiejszej aferze aborcyjnej?

Ja też byłam piwożłopem jakich mało, grille, do filmu, na rodzinych spotkaniach zawsze z piwem. Teraz mam lodówkę pełną bavarii i nawet nie myśle tym. Pije herbatki i soczki a na myśl o piwie, winie czy wódce robi mi się słabo :O mój M ma zakaz zbliżania się do mnie z alkoholowym oddechem.
Za to dobrze mi wchodzi bezalkoholowy Khoppaberg gruszkowyale i tak wolę gorącą czekoladę
![]()