• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Kijaneczka, współczuję więc mężowi :-D Mój chłop się o moją seksualną aktywność na szczęście obawiać nie musi, ale podejrzewam, że wielu mężom ciężarówek jest bardzo ciężko :-p

Biedroneczka, malutko. Wcale się tam nie oszczędzałam (:D), a czytałam, że w ciąży szyjka macicy jest mocno ukrwiona i mogą się pojawić plamienia po stosunku. Nie zamierzam oczywiście biec do ginekologa, ale z ciekawości chciałam zapytać Was :)

Ostatnia edycja:
Zapominajka, jestem prawie pewna, że szyjka, bo co jakiś czas sprawdzam eee... dogłębnie i śluz jest znów biały. Ale wiecie, im więcej głów, niż moja jedna blond, tym lepiej :-p

citrus ja w ciąży z Asią krwawiłam po stosunku, ale to było w 27tyg... diagnoza.. bakteria, która spowodowała osłabienie ścianek szyjki macicy i krwawienie. otarcia też się zdarzają.... polecam delikatny bzyk i tyle....

Ja mam 3kg na minusie.... ale w sumie nie ma sie co dziwic....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry