Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Pora za porządeczki sie zabrać;-)

mąż mówi, że najwyżej przyczepkę jakąś małą kupimy
ja spotkałam się z opinią że te chore dzieci to właśnie efekt podtrzymywania ciąży za wszelką cenę....
wg mnie to i tak w Polsce jaka ta służba zdrowia by nie była to podejście do ciąży chyba ok, w innych krajach jak się słyszy to masakra....
Moim zdaniem nie mozna tak jednoznacznie stwierdzic.... byc moze sa chore dzieci ktore "przetrwaly" dzieki wspomagaczom. Byc moze.... ale ile jest zdrowych dzieci kobiet ktore np braly duphaston bo maja niski progesteron? Bez tego marne szanse na utrzymanie ciazy...
Kaja - jaaaaaaaa na nartach... Ale w tym roku odpada buuuu;( A i nie wiem jak bedzie w przyszlym... Moze sprzedam dziecko dziadkom na jeden dzien bo ja ze slaska wiec w gory mam bliziutko)))

Kaja świeta prawda! Ludzie są tak ,,zaprogramowani,, że są w stanie wytrzymać naprawdę duuużo. Kiedyś byłam dużo słabsza psychicznie, łatwo było mnie zranić. Na moich oczach umierała moja babcia i tata, później sama walczyłam o życie w szpitalu, mojemu dziecku groziło, że nie bedzie mogła chodzic (miała ogromną dysplazję bioderek) ehhh też troche w życiu przeszłam i mimo, że były to traumatyczne przeżycia to zmieniły mnie na lepsze.