reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2013 :):)

Witajcie:happy:

Ja oczywiście dawno już wstałam, ale jakoś nie miałam weny do pisania.

GUPIA jestem, bo tu Was opierdzielam za schizowanie, a sama od 2 dni się martwię, bo dzidzior coś się mało odzywa. W sumie, to nawet nie wiem, jakie to teraz powinny być te ruchy, ale na pewno jeszcze nie regularne, prawda?:sorry2: Dziś trochę mi się kręci, na szczęście, ale ostatnie 2 dni to prawie wcale:dry:

kaja - niezbyt fajna sytuacja, mam nadzieję, że już czujesz się lepiej...

Co do aut, to ja prawie tak samo, jak Framama, wiem tylko, że ja mam czerwoną Hondę na gaz, a Małż Mondeo kombi diesel:nerd:

reklama
Kaja a masz polskiego gina? Bo jakby ci coś polecił, to o receptę i leki zawsze można się postarać i wysłać w paczce. A teraz będziesz w Pl niedługo to tym bardziej możesz się zaopatrzyć.

A bratowa musiała koszmar przeżyć. Straszne są niektóre kraje. Niby rozwinięte, a jednak barbarzyńskie...

Witam sie;)

Mi w nocy snily sie seksy z moim małżem:szok: I mojemu malzowi seksy ze mna haha:-D Padlam wczoraj juz na Hotelu 52, czyli przed 22;]

Kaja - o kurcze ja o takich autkach jak twoje moge tylko pomarzyc... Kocham Audice!!! Sama mam a3 w dieslu i kocham jezdzic tym autem. Ale jest 3-drzwiowe i trzeba bedzie o wiekszym pomyslec jak sie tylko wykopiemy z naszego pizzeriowego zadluzenia;]

Nie wiem ktora ma zamiar Mazde kupic - auta godne polecenia!!! Podoba mi sie to autko ale w sedanie;) Tylko musicie dobrze doczytac opinii na temat silnikow - bo sa lepsze i gorsze modele. Ale Mazda to jedno z najmniej awaryjnych aut;)

Mnie tez czasem podbrzusze pobolewa, ale nie na zasadzie skurczy, tylko raczej rozciagania.

Dzis pogoda do d...:no: Zimno i nie moge sie dobudzic cholera;/

Ja nie rozumiem jak mozna tak ciaze traktowac... Czasem naturze wystarczy lekko pomoc i ciaza bedzie sie rozwijac prawidlowo! Dla mnie to tak jak by dziecko urodzilo sie np. z wada serca i lekarze nie beda go leczyc bo natura wie co robi;/ No bzdura totalna!!! Kaja musisz wiec jak bedziesz w PL zaopatrzyc sie w leki:tak:

Ja nigdy Mazdą nie jechałam :sorry2:
Zupełnie nic nie wiem o tych autach. Ale jak mi podacie jakieś modele w kombi to sobie posprawdzam. Może coś z tego będzie...

Ja nie rozumiem jak mozna tak ciaze traktowac... Czasem naturze wystarczy lekko pomoc i ciaza bedzie sie rozwijac prawidlowo! Dla mnie to tak jak by dziecko urodzilo sie np. z wada serca i lekarze nie beda go leczyc bo natura wie co robi;/ No bzdura totalna!!! Kaja musisz wiec jak bedziesz w PL zaopatrzyc sie w leki:tak:
Zgadzam się w całej rozciągłości. Takie postępowanie kojarzy mi się ze Spartą, gdzie "wadliwe" noworodki zrzucano ze skały:no: A podobnoż to już XXI wiek:szok:

oj laski, pokazuja w tv trasy narciarskie, w austrii, francji, a mi slina leci..........................jak ja sie dopadne do deski w przyszlym roku to iskry beda leciec

jezdzi ktoras na desce albo nartach?

reklama
Do góry