Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ALG - Te boczne, ogólne skurcze o których piszesz też mam ale że 4 - 8 razy na dzień. Wczoraj na wieczór miała 2 mocne aż myślałam się zgiac. To super pewnie do 2-3 dni zobaczysz maluszka skoro masz regularne skurcze![]()

o matko,ja bym musiała jechac do lekarza z córką bo ona ma alergię na wszystko nawet na ugryzienie komara.Aśka jestem, jestem:-) Teraz mam chwilkę bo Ada śpi, zresztą ona cały czas tylko spi
Najpierw napiszę co u Nas a potem postaram się doczytać o ile córcia pozwoli;-)
Niestety u Nas się troszkę pokomplikowało ze zdrowiem AdyOkazuje się, że te wszystkie pomiary z USG można sobie w dupę wsadzić. Przy przyjęciu na porodówkę szacowana waga Ady to 2800 a po porodzie 3410g
i całe 52cm długości. Subtelna różnica....hmmm zwłaszcza przy parciu![]()
![]()
Niestety Ada ma skutki cukrzycy: hipoglikemię i musi mieć mierzone cukry co 2h a dodatkowo usilnie wchodzi z mamą w konflikt bo nie chce ładnie się dostawiać do piersi a ja znowu mam za małe sutki i ciężko jej złapać. W efekcie ryczymy obie: ona bo głodna ja z bezsilności:-(
dodatkowo została uznana za wsześniaka bo ma oznaki niedojrzałości i problemy z oddychaniemA wczoraj po porodzie było tak pięknie![]()
![]()
Trzymajcie kciuki za Nas i obawiam się, że szybko nas ze szpitala nie puszczą!