reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2013 :):)

PolaTola - moja Mama też nas nie karmiła piersią, a mnie się udało i Kubę (trochę) i na razie Łuśka pięknie przybiera, więc to chyba żadna reguła :tak:
A wziąć ją możesz na chwilę, bo zaraz wraca Kuba i muszę mu obiad dać;-)

reklama
Zapo - i tego się boję.... Ale loda nie umiałam sobie odmówić :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Natalia - moja mama też nie miała mleka i z nami i z moim bratem od razu na MM przeszła. Boję się że też tak u mnie będzie, choć będę walczyć :tak:

Ewelinkaa - powodzenia przy głodomorku i kciuki za szybkie wygojenie się krocza :-)

Mogę zająć się waszymi maluszkami!!! Nudzi mi się i chętnie je pokołyszę, ponoszę i przewinę :-D:-D Która chce się pozbyć swojej pociechy na kilka godzin ;-);-)

Będę trzymać kciuki....może tobie się uda z cycem:-)

Fiołkowa faktycznie rok masz na odebranie...szkoda rezygnować, mała trochę podrośnie to sobie na spokojnie wszystko załatwisz. My musimy na już wszystko bo mój małżonek dostał ofertę nowej pracy i być może będzie za granicę wyjeżdżał i rzadko w domu a ja sama to zielona jestem i jakaś dzika...wolę jak on za mnie załatwi bo ja jak zwykle o czymś zapomnę albo pokręcę:dry::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
zapominajka, jak ja ci zazdroszczę fryzjera:sorry2:

Aśka,
to może się spotkamy w poniedziałek, bo ja muszę iść na ktg rano a potem na oddział, na ten pieprzony masaż:baffled: a z tym seksem to mi też mówiła dr że to najlepszy sposób, ale gdzieś wyczytałam że jak czop odchodzi o większe ryzyko infekcji i jakoś mi się odechciało, a poza tym jakiś mam psychiczny opór:dry:

ja zawieszam wysiłki wywoływania porodu, bo mam tylko zakwasy w łydkach po tym wchodzeniu po schodach, a weszłam UWAGA (!) aż 2 razy:angry: będę tylko spacerować wieczorkami, co by krążenie poprawić:tak:

co ma być to będzie:happy:

z tym opuchnięciem, to fajnie że nie jestem sama, tylko że ja od rana nie mogę paluszek u rąk zginać, bo mam taaaaakie serdele!!

Ostatnia edycja:
Mnie na płakanie wzięło co chwilę. Jak nie płaczę ze szczęścia, to ze smutku i tak w kółko... :sorry2::dry:

Zapominajka, straszliwie mi przykro, że musisz odstawić nabiał. Co Ci zostaje do jedzenia? Same zbożowe, warzywa i owoce chyba, prawda? Nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale przynajmniej szybko na tym zrzucisz, jeśli Ci zależy, a wnioskuję, że zależy, jak każdej z nas :-p I jeżeli mogę coś doradzić, to pamiętaj o suplementach wapnia, niech Ci lekarz coś poleci koniecznie, bo bez wapnia na zębach i kościach się odbije... :sorry2:

Kasienka...to super, ze juz prawie :)
Aśka..trzymam kciuki za poniedziałek
Sembo...dalaś mi do myślenia, ja mam jeszcze szczupłe... nadgarstki :dry: ale to też szukając na siłę. Poza tym reszta,a zwłaszcza twarz jakaś taka zniekształcona :baffled: dosłownie, nos kulfoniasty, poliki jak chomik, a usta jak napompowane i wiecznie chodze z pomadką w ręce, bo inaczej bym zwariowała

gbs nie mam, ale tylko z szyjki wynik mi dali, z drugiej dziurki dopiero w pon:crazy:

chciałam na ktg zobaczyc czy to co czuję to coś oznacza, ale gabinet dzisiaj zamkniety...paranoja

reklama
Do góry