reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Mam wyniki z dzisiaj. Niby człowiek wiedział, ale i tak przykro… 😢
Nie wiedziałam, że tak szybko spada progesteron, bo pierwszy raz oznaczałam. W poniedziałek był 10,20.
Mi ostatnio pisały dziewczyny, że skoro progesteron spada to przyjdzie okres, bo żeby okres się pojawił to musi progesteron spaść.

reklama
Mi ostatnio pisały dziewczyny, że skoro progesteron spada to przyjdzie okres, bo żeby okres się pojawił to musi progesteron spaść.
Tak, czytałam o tym, generalnie w tej całej głupiej sytuacji cieszę się, że aż tak spadł, bo zależy mi żeby okres był jak najszybciej skoro wyszło jak wyszło, tylko się zastanawiam czy u każdego to spada tak szybko

Dziewczyny jakie aplikacje polecacie do śledzenia cyklu? Flo? Ona jest tylko płatna czy jest jakaś wersją bezpłatna?

U mnie dzisiaj 13dc, ostatnio miałam książkowo okres po 28 dniach, to jutro mogłaby być owulacja 🤣 Ale już dzisiaj będziemy pracować 🫣 Nie robię testów owu, póki co daję sobie czas do końca wakacji na luz, później ewentualnie jak się nie uda to badania, leki itp.
Polecam jednak spróbować z testami, moje cykle były różne i w ogóle nie trafialiśmy w owulację od listopada. Dopiero w kwietniu jak zaczęłam robić testy dowiedziałam się kiedy jest owulacja i to daje obraz.

U mnie dzisiaj 13dc, ostatnio miałam książkowo okres po 28 dniach, to jutro mogłaby być owulacja 🤣 Ale już dzisiaj będziemy pracować 🫣 Nie robię testów owu, póki co daję sobie czas do końca wakacji na luz, później ewentualnie jak się nie uda to badania, leki itp.
Ja też polecam testy, przynajmniej mniej więcej wiesz kiedy jest owulacja bo może się okazać że jest wszystko ok a problem tylko tkwi w tym że nie trafiamy w owu 😉

reklama
Polecam jednak spróbować z testami, moje cykle były różne i w ogóle nie trafialiśmy w owulację od listopada. Dopiero w kwietniu jak zaczęłam robić testy dowiedziałam się kiedy jest owulacja i to daje obraz.

Wiem, mam tego świadomość, ale pamiętam jak przy szczęśliwej ciąży się zafiksowalam głową przez testy, suple i inne i miałam przez to ogromny problem zajść... Póki co wolę na żywioł 😊

Do góry