Peppcia
Fanka BB :)
U mnie to jak w kalejdoskopie. Czasami mam bóle z boku w trakcie owulacji a potem mam takie jakby pełniejsze. Ja nie noszę staników więc wtedy czuję ich pełnośćCzy tylko mnie przez cały cykl nie bolą wgl piersi?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie to jak w kalejdoskopie. Czasami mam bóle z boku w trakcie owulacji a potem mam takie jakby pełniejsze. Ja nie noszę staników więc wtedy czuję ich pełnośćCzy tylko mnie przez cały cykl nie bolą wgl piersi?![]()
W 8...A przypomnij mi, w jakim Ty tyg poroniłas ?
Tak, w tym cyklu co zaszłam to w dzień owulacji już ból piersi...U mnie dzisiaj 3dpo i bolą piersi. Was też tak szybko bolą? Miałam kiedyś problem z wysoką prolaktyną, zastanawiam się, czy ten ból może mieć z nią związek…
Ja tak czasami mam powiem Co szczerze duże są skubane wtedyU mnie dzisiaj 3dpo i bolą piersi. Was też tak szybko bolą? Miałam kiedyś problem z wysoką prolaktyną, zastanawiam się, czy ten ból może mieć z nią związek…
Też mam już wielgachne, mogłyby takie zostaćJa tak czasami mam powiem Co szczerze duże są skubane wtedy.
Zawsze możesz męża o masaż poprosićTeż mam już wielgachne, mogłyby takie zostaćgdyby tylko jeszcze nie bolały…
![]()
Mnie w tym cyklu bolą dużo bardziej niż wcześniej, nie mogę się dotknąćCzy tylko mnie przez cały cykl nie bolą wgl piersi?![]()
No wlasnie ja jesli bym miala patrzec na objawy to sa jakis dzien, dwa przed pikiem.Ja dzięki testom owu zaszłam w ciążę w marcu i kwietniu, bo jak był pik to na drugi dzień miałam mocno odczuwalną owulację.
Tak, u mnie też przy piku kreska mocniejsza od kontrolnej. U nas w marcu dwa seksy ( w dniu piku i dzień później w dniu owu ) i się udało ale biochem i teraz w kwietniu co drugi dzień, dzień przed pikiem i dzień po piku w dniu owu i też się udało ale znów biochem. Także ja zadowolona z tych testówJa uskuteczniam ten zestaw już kolejny miesiącBaaaardzo dobrze się wybarwiają i u mnie zawsze przy piku kreska jest mocniejsza od kontrolnej więc nie mam wątpliwości no i faktycznie pokazały że owulacja bliskk bo była ciąża choć biochem a wtedy był tylko jeden seks
![]()
No podobno różnie to bywa z tymi objawami owulacyjnymi. Jedni czują przed owulacja, jedni w trakcie a inni po. Ja mam to szczęście, że czuje typowo w dniu owu takie ciągnięcie w podbrzuszu i kłucie jajników. I zawsze to jest dzień po piku.No wlasnie ja jesli bym miala patrzec na objawy to sa jakis dzien, dwa przed pikiem.