Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jak miałam betę 8 i proga 1 rano, to wieczorem przyszedł okres, więc myślę, że możesz się spodziewać lada chwila.Powiedźcie mi jeszcze proszę, przy takiej becie i progesteronie 3, to krwawienie powinno przyjść właściwie "za chwilę", prawda? Czy może być dopiero za kilka dni?
I ja mam taki plan, ale jutro z ciekawości użyje pinkaZrobię jutro z porannych siśkówtego pinka zostawię na poniedziałek
![]()
Dzięki. Na ten moment kompletnie nie czuję się jak na okres, ale też myślę, że przy takich wynikach to jednak przyjdzie szybkoJa jak miałam betę 8 i proga 1 rano, to wieczorem przyszedł okres, więc myślę, że możesz się spodziewać lada chwila.
Przykro mi.
Ja 38 a Mój 56Ja 27, mąż 36.
Troszkę czekam bo faktycznie muszą trochę naciągnąć i przeważnie to jest takie 8-10 minutDziewczyny jak robicie te owulaki to czekacie te 10 min? Chce fotę strzelić i faktycznie trzymac się 10 min?