niezapominajka876
Fanka BB :)
Ja w sumie jeśli nie przyjdzie okres do jutra to zbadam proga 3 razy w jednym cyklu - mniej więcej tydzień po piku, 10 dni po piku i 15 dni po piku, tak się jakoś ułożyło 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz rozumiem czemu @MamaR robiła tyle badań, to jest wciągającemoże teraz ty dostaniesz puchar hihi![]()
a co do tego, że owulacja się odbyła to nie miałam pewności właśnie, dopiero ten progesteron prawdę powiedział, bo nie miałam w tym cyklu nawet śluzu płodnego (zawsze mnie zalewa+ból jajników mocny)Wygląda na to, że owulacja się odbyła. Czemu chcesz powtarzać?
Nie, kiedyś myślałam, żeby kupić ladycomp, czy coś w tym stylu, ale zrezygnowałam![]()
W ciazy taki wynik jest raczej niski i zazwyczaj lekarz daje luteinę lub duphaston.nie wiem.. może żeby sprawdzić czy nie jest zbyt niski do utrzymania ciąży (?) hmm
O jak szybciutko@niezapominajka876 - czy mogłabym prosić jednak o przepisanie na 18ego? Bo serio teraz w 8dc mam peak.
Jest jeszcze temdrop. Jest tańszy i mierzy temperaturę automatycznie więc wydaje się wygodniejszy. Pytanie tylko czy te pomiary są miarodajne, ponieważ jest to opaska na przedramię. No i nie wiem czy można do aplikacji wprowadzać dane o śluzie itd.Ogólnie są i tańsze zamienniki Lady Compa, np. Pearly, cyclotest.
Nie jakoś wybitnie tańsze, ale tam ciut mniej za nie chcą.
Jest jeszcze temdrop. Jest tańszy i mierzy temperaturę automatycznie więc wydaje się wygodniejszy. Pytanie tylko czy te pomiary są miarodajne, ponieważ jest to opaska na przedramię. No i nie wiem czy można do aplikacji wprowadzać dane o śluzie itd.