reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Ja w sumie jeśli nie przyjdzie okres do jutra to zbadam proga 3 razy w jednym cyklu - mniej więcej tydzień po piku, 10 dni po piku i 15 dni po piku, tak się jakoś ułożyło 🤣

reklama
Wygląda na to, że owulacja się odbyła. Czemu chcesz powtarzać?
a co do tego, że owulacja się odbyła to nie miałam pewności właśnie, dopiero ten progesteron prawdę powiedział, bo nie miałam w tym cyklu nawet śluzu płodnego (zawsze mnie zalewa+ból jajników mocny)

Ogólnie są i tańsze zamienniki Lady Compa, np. Pearly, cyclotest.
Nie jakoś wybitnie tańsze, ale tam ciut mniej za nie chcą.
Jest jeszcze temdrop. Jest tańszy i mierzy temperaturę automatycznie więc wydaje się wygodniejszy. Pytanie tylko czy te pomiary są miarodajne, ponieważ jest to opaska na przedramię. No i nie wiem czy można do aplikacji wprowadzać dane o śluzie itd.

reklama
Jest jeszcze temdrop. Jest tańszy i mierzy temperaturę automatycznie więc wydaje się wygodniejszy. Pytanie tylko czy te pomiary są miarodajne, ponieważ jest to opaska na przedramię. No i nie wiem czy można do aplikacji wprowadzać dane o śluzie itd.

O, a tego Tempdrop nie znam.
Osiemset złotych z hakiem to już znacznie lepiej niż LadyComp. Aż z ciekawości poczytam, ale ja to szczerze używam tyle co termometr owulacyjny za 5 dych jakiś tam. 😅

@xewee - no szybko, ale mnie moje podwozie nigdy nie zdziwi, bo lubi takie numery. 🤡
W sumie bym nie robiła testów owu tak wcześnie, ale nie mogłam się wczoraj wyprostować z powodu bólu prawego jajnika i tak mnie podkusiło żeby zrobić test. 🤔

Do góry