loumarie
Fanka BB :)
mój mąż wtedy by powiedział, ze tylko chcę seksu bo chcę zająść w ciążę a nie, że mam na niego ochotę ;P
Zrób go w bambuko powiedz, że to seks na zgodę.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój mąż wtedy by powiedział, ze tylko chcę seksu bo chcę zająść w ciążę a nie, że mam na niego ochotę ;P
Trzymam kciuki mocno mocno, i afirmuję żeby i dla Ciebie i dla mnie to było "do trzech razy sztuka"!Ja też mam obawy czy tym razem też się uda po kolejnym biochemie i czy nie okaże się to znów trzeci biochem pod rząd będzieBoję się tego. Myślę sobie, że do trzech razy sztuka, kto wie
zaczęłam w tym cyklu przyjmować żelazo, Wit D i K i mam nadzieję, że to pomoże dodatkowo utrzymać tą ciążę. Bo problemów z zajściem nie mam, ale utrzymać już tak.
Dzisiaj 17dc i dziś będzie już pik na bank. Więc jutro owu![]()
Ja również trzymam za nas kciukiTrzymam kciuki mocno mocno, i afirmuję żeby i dla Ciebie i dla mnie to było "do trzech razy sztuka"!U mnie jeszcze tydzień do owu.
W lutym poronienie w ostatnim dniu 8 tygodnia, no i teraz biochemJa również trzymam za nas kciukia atycmiakas też teraz dwa biochemy pod rząd ? Czy jedna ciąża na późniejszym etapie ?
Przykro miW lutym poronienie w ostatnim dniu 8 tygodnia, no i teraz biochem![]()
Nie no, to u nas niestety samo życie - ma komunikowane kiedy jest misja do wykonania.Moje libido nigdy nie było jakieś szalone, mąż siedzi w firmie od rana do nocy i najczęściej praktycznie zasypia jedząc kolację, więc trudno tu znaleźć przestrzeń na romantyzm.
![]()
Tak to niestety juz bywa, a przy późno chodzącym spać dziecku to juz w ogole ciezko, ja często zasypiam usypiając, czytając do snu i to mnie maz wybudza jak wie ze jest misja.. ale dla mnie jest strasznie ciężkie, dobudzic sie i miec ochotę, najchętniej bym spala dalej, zadne argumenty do mnie nie trafiają jak jestem zaspana..No u nas jest dokładnie to samozawsze mu komunikowałam, żeby wiedział, że musimy działać w razie jakby miał inne plany
moje libido po urodzeniu córki spadło, to już nie to samo co kiedyś
mój po pracy to zasypia nad talerzem przy obiedzie i nie zdąży trafić widelcem do buzi a już zaśnie
także musimy się komunikować, bo czas na seks mamy tylko i wyłącznie późnym wieczorem jak córka zaśnie.
Mam identycznie... A jakiegoś czasu to zasypiam z córką w łóżku przy czytaniu książki i budze się dopiero 22:30-23:30 i idę tylko zęby umyć i spać dalej, nie mogę się dobudzić normalnie.Tak to niestety juz bywa, a przy późno chodzącym spać dziecku to juz w ogole ciezko, ja często zasypiam usypiając, czytając do snu i to mnie maz wybudza jak wie ze jest misja.. ale dla mnie jest strasznie ciężkie, dobudzic sie i miec ochotę, najchętniej bym spala dalej, zadne argumenty do mnie nie trafiają jak jestem zaspana..
Ja dwa poronienia pod rząd...w marcu też w 8 tygW lutym poronienie w ostatnim dniu 8 tygodnia, no i teraz biochem![]()
Trzym kciuki i mam tak samo, bo jutro i weekend to jest czas kiedy możemy działać, potem raz że będzie już po owulacji, a dwa nie damy za bardzo rady przez pracę głównieJeszcze powiem Wam, że naprawdę bardzo bardzo bym chciała, żeby nic się nie poprzesuwało z owu, zaskoczyło i nie wysrało się tym razem po drodze, bo początkiem czerwca mąż ma 30-ste urodziny. To byłby prezent!![]()