koko.sanka
Fanka BB :)
Wiedzą. Wiedzą też o wcześniejszych trzech poronieniach…A wiedzą,że się staracie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiedzą. Wiedzą też o wcześniejszych trzech poronieniach…A wiedzą,że się staracie ?
No to mega słabeWiedzą. Wiedzą też o wcześniejszych trzech poronieniach…
Dzisiaj teściowa mi powiedziała: „kazałam tacie rozebrać piaskownice, na dworze, bo nie umiemy się doczekać maluszka”
Jakby to była nasza wina…
Nie ma to jak wsparcie w rodzince…![]()
Dobre. Z mojej to już raczej nic nie wyjdzieTo niech teściowa sobie zrobi własne, jak taka mądra.
Jak moja wyjeżdża z tematem, to mówię, że jeszcze jedno by zdążyła zrobić bo taka stara nie jest.
Dobre. Z mojej to już raczej nic nie wyjdzie![]()
A iludniowe masz cykle? Ile dpo?U mnie sytuacja taka ,że m dzisiaj 28 DC, okresu brak także może zatestuje 3.05 w 30 DC o ile nie przyjdzie @niezapominajka876
Dzisiaj 10/11 dpo a testowałam wczoraj i biało było,więc nie mam żadnych nadzieiA iludniowe masz cykle? Ile dpo?
Może to głupie pytanie, ale tak czytam o tych Waszych bólach jajnika... Skąd wiecie, że to akurat jajnik? Jak to czuć, w jakimś konkretnym miejscu? Tak się zastanawiam czy ja ich po prostu nie mam, czy też jestem mało uważna i nie zauważam niektórych znaków w moim cieleW sumie bym nie robiła testów owu tak wcześnie, ale nie mogłam się wczoraj wyprostować z powodu bólu prawego jajnika i tak mnie podkusiło żeby zrobić test.![]()