sugarcane
Moderator
Ja zawsze wtedy sobie mysle ze nie ma opcji zeby nie bylo jakihs dramat tutaj na forum skoro same babyOj, nieraz ma kreskach to takie dramy odchodzą, że dziewczyny się prawie po mordach leją![]()
Ale na naszej MAJOWCE jest cudnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zawsze wtedy sobie mysle ze nie ma opcji zeby nie bylo jakihs dramat tutaj na forum skoro same babyOj, nieraz ma kreskach to takie dramy odchodzą, że dziewczyny się prawie po mordach leją![]()
Mąż mój właśnie mi pisze ze jest na sor z złamanym paluchem u stopy a za 2 tygonie wesele drugi koniec kraju, hotel, płodne...![]()
A mówią, że to faceci myślą tylko o jednymSzkoda chłopa, ale jak penis nie ucierpiał to stan pacjenta jest stabilny.![]()
PotwierdzamOj, nieraz ma kreskach to takie dramy odchodzą, że dziewczyny się prawie po mordach leją![]()
Tez tak pomyślałamSzkoda chłopa, ale jak penis nie ucierpiał to stan pacjenta jest stabilny.![]()
jak ja kiedyś porowadziłam kreski to też była drama, bo część dziewczyn w ciąży jeszcze się udzielała na kreskach i te bez ciąży się wkurzały, innym bez ciąży to nie przeszkadzało i byłoPotwierdzamstyczeń taki właśnie był, akurat prowadziłam wtedy kreski
![]()
Znowu będzie trzeba skakać... przy nim... na nim...Szkoda chłopa, ale jak penis nie ucierpiał to stan pacjenta jest stabilny.![]()
Idę czytaćTak offtop, ale cieszę się, że dołączyłam do waszej gromadki i że nie skaczemy sobie do gardeł dzieląc się informacjami bo jak patrzę na nastroje na grudniówkach to...![]()
Boże ale się zaśmiałamSzkoda chłopa, ale jak penis nie ucierpiał to stan pacjenta jest stabilny.![]()