reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Ja też mam obawy czy tym razem też się uda po kolejnym biochemie i czy nie okaże się to znów trzeci biochem pod rząd będzie 😞 Boję się tego. Myślę sobie, że do trzech razy sztuka, kto wie 🤷‍♀️ zaczęłam w tym cyklu przyjmować żelazo, Wit D i K i mam nadzieję, że to pomoże dodatkowo utrzymać tą ciążę. Bo problemów z zajściem nie mam, ale utrzymać już tak.
Dzisiaj 17dc i dziś będzie już pik na bank. Więc jutro owu 🙏🤞
to jak u mnie zachodzę ale 3 razy serce przestało bić i raz Biochem .
U mnie 15dc i wczoraj pik.

Ja mojemu przestałam mówić kiedy płodne, żeby presji nie wywierać bo gdy miał ciężki dzień to się denerwował ,ale i tak wie kiedy bo dopadam się do niego 🤣🤣🤣🤣

Właśnie chwilę poczytałam Grudniówki - serio trochę racji i trochę wyolbrzymiania - zależy jak kto na to spojrzy 🫣🤷🏼‍♀️ niepotrzebnie sobie ciśnienie podnaszaja
Też chwilę poczytałam i aż nie chciało mi się więcej, bo aż mnie głowa boli od tego. Szkoda, że takie nerwy sobie robią zamiast tworzyć fajną atmosferę.

Skoro pierwsza córka wyszła z ataku od tyłu, on nie może ustać... nie beniz a mąż...To jeździec od tyłu wchodzi w grę...bo mam tyłozgięcie... Tylko baby mogą tak rozkminiać... 😂

Załączniki

• 43qrff.png
    43qrff.png
    1 MB · Wyświetleń: 27
Trzymam kciuki mocno mocno, i afirmuję żeby i dla Ciebie i dla mnie to było "do trzech razy sztuka"! 🩷🩷🩷 U mnie jeszcze tydzień do owu.
Oj to ja też potrzebuje tego do trzech razy sztuka. Dziś beta 41 czyli sukcesywnie spada, ale jeszcze i tak pewnie jutro na kontroli dostanę zalecenie zbadania powtórnie zeby bliżej 0 było.

Też chwilę poczytałam i aż nie chciało mi się więcej, bo aż mnie głowa boli od tego. Szkoda, że takie nerwy sobie robią zamiast tworzyć fajną atmosferę.
My na lipcowych mamach 2022 miałyśmy taką jedną. O wszystko i wszystkich się czepiała i była najmądrzejsza, w końcu sama przestała się udzielać (niestety kilka fajnych mam przez nią się wypisało) Do dzisiaj mamy super kontakt z tymi mamami co zostały, ale faktycznie też przeszłyśmy na prywatną grupę chyba w połowie ciąż

My na lipcowych mamach 2022 miałyśmy taką jedną. O wszystko i wszystkich się czepiała i była najmądrzejsza, w końcu sama przestała się udzielać (niestety kilka fajnych mam przez nią się wypisało) Do dzisiaj mamy super kontakt z tymi mamami co zostały, ale faktycznie też przeszłyśmy na prywatną grupę chyba w połowie ciąż
Może mnie wyśmiejecie, ale ja już się zdążyłam do Was wszystkich przywiązać. Dajecie mi siłę dziewczyny! 🥰

reklama
Do góry