LadyStrejser
Fanka BB :)
Właśnie chwilę poczytałam Grudniówki - serio trochę racji i trochę wyolbrzymiania - zależy jak kto na to spojrzy 
niepotrzebnie sobie ciśnienie podnaszaja

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to jak u mnie zachodzę ale 3 razy serce przestało bić i raz Biochem .Ja też mam obawy czy tym razem też się uda po kolejnym biochemie i czy nie okaże się to znów trzeci biochem pod rząd będzieBoję się tego. Myślę sobie, że do trzech razy sztuka, kto wie
zaczęłam w tym cyklu przyjmować żelazo, Wit D i K i mam nadzieję, że to pomoże dodatkowo utrzymać tą ciążę. Bo problemów z zajściem nie mam, ale utrzymać już tak.
Dzisiaj 17dc i dziś będzie już pik na bank. Więc jutro owu![]()
Też chwilę poczytałam i aż nie chciało mi się więcej, bo aż mnie głowa boli od tego. Szkoda, że takie nerwy sobie robią zamiast tworzyć fajną atmosferę.Właśnie chwilę poczytałam Grudniówki - serio trochę racji i trochę wyolbrzymiania - zależy jak kto na to spojrzyniepotrzebnie sobie ciśnienie podnaszaja
Ty, ja też mam tyłozgięcie - to dobry plan ataku jest!Skoro pierwsza córka wyszła z ataku od tyłu, on nie może ustać... nie beniz a mąż...To jeździec od tyłu wchodzi w grę...bo mam tyłozgięcie... Tylko baby mogą tak rozkminiać...![]()
Oj to ja też potrzebuje tego do trzech razy sztuka. Dziś beta 41 czyli sukcesywnie spada, ale jeszcze i tak pewnie jutro na kontroli dostanę zalecenie zbadania powtórnie zeby bliżej 0 było.Trzymam kciuki mocno mocno, i afirmuję żeby i dla Ciebie i dla mnie to było "do trzech razy sztuka"!U mnie jeszcze tydzień do owu.
My na lipcowych mamach 2022 miałyśmy taką jedną. O wszystko i wszystkich się czepiała i była najmądrzejsza, w końcu sama przestała się udzielać (niestety kilka fajnych mam przez nią się wypisało) Do dzisiaj mamy super kontakt z tymi mamami co zostały, ale faktycznie też przeszłyśmy na prywatną grupę chyba w połowie ciążTeż chwilę poczytałam i aż nie chciało mi się więcej, bo aż mnie głowa boli od tego. Szkoda, że takie nerwy sobie robią zamiast tworzyć fajną atmosferę.
Za Ciebie też afirmuję! Miałam właśnie pytać jak się czujeszOj to ja też potrzebuje tego do trzech razy sztuka. Dziś beta 41 czyli sukcesywnie spada, ale jeszcze i tak pewnie jutro na kontroli dostanę zalecenie zbadania powtórnie zeby bliżej 0 było.
Może mnie wyśmiejecie, ale ja już się zdążyłam do Was wszystkich przywiązać. Dajecie mi siłę dziewczyny!My na lipcowych mamach 2022 miałyśmy taką jedną. O wszystko i wszystkich się czepiała i była najmądrzejsza, w końcu sama przestała się udzielać (niestety kilka fajnych mam przez nią się wypisało) Do dzisiaj mamy super kontakt z tymi mamami co zostały, ale faktycznie też przeszłyśmy na prywatną grupę chyba w połowie ciąż