niezapominajka876
Fanka BB :)
Robisz proga za tydzień? Ja chcę podjeść w poniedziałeko to może będziemy mieć podobnie owulacjęja już nie mam owulaków, ale zaczynają boleć jajniki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Robisz proga za tydzień? Ja chcę podjeść w poniedziałeko to może będziemy mieć podobnie owulacjęja już nie mam owulaków, ale zaczynają boleć jajniki
Chcesz opowiedzieć czemu?Dziewczyny przepraszam za prywatę, ale z końcem tego mca chyba będę musiała Was opuścić. Niestety rozstałam się z partnerem, sama w ciążę nie zajdę, a ten cykl patrząc na proga to tylko oczekiwanie na... Cholernie mi przykro
![]()
To mnie np jajniki bola centralnie w owu..o to może będziemy mieć podobnie owulacjęja już nie mam owulaków, ale zaczynają boleć jajniki
Tez tak myślę…U nich normalnie kreska jest grubsza
Dla mnie to niestety oszukana kreska![]()
Przykro miDziewczyny przepraszam za prywatę, ale z końcem tego mca chyba będę musiała Was opuścić. Niestety rozstałam się z partnerem, sama w ciążę nie zajdę, a ten cykl patrząc na proga to tylko oczekiwanie na... Cholernie mi przykro
![]()
PrzytulamDziewczyny przepraszam za prywatę, ale z końcem tego mca chyba będę musiała Was opuścić. Niestety rozstałam się z partnerem, sama w ciążę nie zajdę, a ten cykl patrząc na proga to tylko oczekiwanie na... Cholernie mi przykro
![]()
Ojeej, strasznie mi przykroDziewczyny przepraszam za prywatę, ale z końcem tego mca chyba będę musiała Was opuścić. Niestety rozstałam się z partnerem, sama w ciążę nie zajdę, a ten cykl patrząc na proga to tylko oczekiwanie na... Cholernie mi przykro
![]()
Trzymaj się ciepłoDziewczyny przepraszam za prywatę, ale z końcem tego mca chyba będę musiała Was opuścić. Niestety rozstałam się z partnerem, sama w ciążę nie zajdę, a ten cykl patrząc na proga to tylko oczekiwanie na... Cholernie mi przykro
![]()