reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Czekam na wynik! Byłam po 12 więc wyniki będą pewnie późnym wieczorem najszybciej. Ale mam wrażenie że plamienie się rozkręca. No ale czekam licząc na to że to jakieś plamienie ciążowe 🤣 nadzieja matką głupich.
To jeszcze chwilka 🤞 ja za godzinkę mam wizytę.ale się dzisiaj jakoś dziwnie stresuje może dlatego że to nowy lekarz 🤔

Czekam na wynik! Byłam po 12 więc wyniki będą pewnie późnym wieczorem najszybciej. Ale mam wrażenie że plamienie się rozkręca. No ale czekam licząc na to że to jakieś plamienie ciążowe 🤣 nadzieja matką głupich.
Czekamy 😃

Lebron James Waiting GIF by ESPN

A z tym odpuszczaniem mocno was irytuje?
Bo u mnie moja matula często to powtarza, że najłatwiej jednak kiedy się zluzuje. Chociaż ja się na nią nie złoszczę, ponieważ akurat u niej po 8 latach starań o brata i po 10 latach starań o mnie, serio się sprawdziło. 🤣 Ja szczególnie jestem efektem machnięcia ręką.
Może żeby ktoś mi przypadkowy to mówił to by irytowało, ale że to taki STARACZKOWY WETERAN. 🙈

reklama
Ja od teściowej usłyszałam, że po co nam taki duży dom (zaraz zaczynamy budowę), że przecież wiatr będzie hulał, bo nie ma dzieci 😔😕 Mój szwagier ma 2 małych dzieci i presja jest odczuwalna...
Też to nam każdy mówi,że po co tyle pokoi, kto w nich będzie mieszkał - to już później mówię ,że może moja córka będzie miała dzieci to dla wnuków,na przyszłość

Do góry