Kosinka94
Moderator
A niech stawiają! Ja Ci życzę żebyś jeszcze im pokazałaZ dopiskiem: „wstęp tylko dla małego W” Super pomysł tak zrobię!Ogólnie to nie taki pierwszy tekst z jej strony, ona i teść postawili już na nas
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A niech stawiają! Ja Ci życzę żebyś jeszcze im pokazałaZ dopiskiem: „wstęp tylko dla małego W” Super pomysł tak zrobię!Ogólnie to nie taki pierwszy tekst z jej strony, ona i teść postawili już na nas
![]()
Kochana, dziękuję!A niech stawiają! Ja Ci życzę żebyś jeszcze im pokazała![]()
Nie rozmawiamy tutaj o dzieciachKochana, dziękuję!jak się maluszek chowa?
![]()
Przepraszam, już cichnęNie rozmawiamy tutaj o dzieciach![]()
Czekam na wynik! Byłam po 12 więc wyniki będą pewnie późnym wieczorem najszybciej. Ale mam wrażenie że plamienie się rozkręca. No ale czekam licząc na to że to jakieś plamienie ciążowe@niezapominajka876 jak Twoje badania ?![]()
To jeszcze chwilkaCzekam na wynik! Byłam po 12 więc wyniki będą pewnie późnym wieczorem najszybciej. Ale mam wrażenie że plamienie się rozkręca. No ale czekam licząc na to że to jakieś plamienie ciążowenadzieja matką głupich.
CzekamyCzekam na wynik! Byłam po 12 więc wyniki będą pewnie późnym wieczorem najszybciej. Ale mam wrażenie że plamienie się rozkręca. No ale czekam licząc na to że to jakieś plamienie ciążowenadzieja matką głupich.
Też to nam każdy mówi,że po co tyle pokoi, kto w nich będzie mieszkał - to już później mówię ,że może moja córka będzie miała dzieci to dla wnuków,na przyszłośćJa od teściowej usłyszałam, że po co nam taki duży dom (zaraz zaczynamy budowę), że przecież wiatr będzie hulał, bo nie ma dzieciMój szwagier ma 2 małych dzieci i presja jest odczuwalna...