reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Nie chciałam by zabrzmiało to że z kogoś drwię czy szydze- absolutnie! Mam znajomą która ma orgazmy i sutkowe (i super cycki swoją) ja z swoimi ledwobe się chowam. Zazdroszczę pięknych piersi. Ja nawet pokarmu nie miałam jak urodziłam.

reklama
@unikke1 @olka11135 @karolinaaax jak tam dziewczyny? Było sikane?

U mnie spadek, pik musiał być wczoraj wieczorem ale już nie testowałam 😛 śluz jak białko jaja.
testowane było - biało aż razi. Ale standardowo też byłam na beta hcg i progesteronie bo lekarz mi każe robić - i tak mam skierowanie więc chociaż nie wydaje kasy na to. Ale wyniki to tylko formalność :( jutro mam iść na cytologię i wymaz do drożności. Chociaż nie wiem dlaczego lekarka kazała mi iść na sam koniec cyklu, myślałam że się zawsze robi w pierwszej połowie. Już wolałabym po prostu dostać 🐒 i zacząć od nowa -> clostilbegyt, monitoring, ovitrelle, monitoring.

Dziewczyny, strasznie mi przykro. Bez orgazmu... bez przyjemności... nie wyobrażam sobie, nie mieć go. Tak samo problem z "nawilżeniem" jak mam płodne to wkładka musi być a jeszcze nie dość jak seks w płodne to leję się ze mnie. I wiecie to nie jest też fajnie, mąż czasami narzeka że "mało czuje" bo ja jestem tak nawilżona 😒 jak seks w nocy to cały następny dzień z wkładką zmieniana co chwilę i nie, nie mam nic wszystko jest ok. Taki mój urok...
Nigdy nie miałam orgazmu pochwowego, jestem mistrzem łechtaczkowych orgazmow 😄 ale przyjemność mam cały seks i to wielka, orgazm to tylko chwileczka większej przyjemności, jak dla mnie zbędna 😄
Aha i nie jest potrzebny do ciąży, bo ja juz w niej byłam 8 razy 😉

Nie chciałam by zabrzmiało to że z kogoś drwię czy szydze- absolutnie! Mam znajomą która ma orgazmy i sutkowe (i super cycki swoją) ja z swoimi ledwobe się chowam. Zazdroszczę pięknych piersi. Ja nawet pokarmu nie miałam jak urodziłam.
Dlatego ja sobie za cycki zapłaciłam, bo ja ogólnie miałam niedorozwój sutkowy 😏 także zero totalne i 10 lat niskiej samooceny z tego tytułu 🤐

testowane było - biało aż razi. Ale standardowo też byłam na beta hcg i progesteronie bo lekarz mi każe robić - i tak mam skierowanie więc chociaż nie wydaje kasy na to. Ale wyniki to tylko formalność :( jutro mam iść na cytologię i wymaz do drożności. Chociaż nie wiem dlaczego lekarka kazała mi iść na sam koniec cyklu, myślałam że się zawsze robi w pierwszej połowie. Już wolałabym po prostu dostać 🐒 i zacząć od nowa -> clostilbegyt, monitoring, ovitrelle, monitoring.
Na wynik cytologii się czeka ok.3 tygodnie i wymaz 10dni.gdyby coś tam wyszło nie tak to trzeba wdrożyć antybiotyk bo nie będzie można zrobić drożności z infekcja 😥a samo badanie trzeba zrobić po calkowitym ustaniu miesiączki ale nie później niż przed owulacja.wiec pewnie nie chciała cię przeciągać w czasie żebyś mogła po następnym okresie wykonać drożność jak będzie w wymazach wszystko okej

Dlatego ja sobie za cycki zapłaciłam, bo ja ogólnie miałam niedorozwój sutkowy 😏 także zero totalne i 10 lat niskiej samooceny z tego tytułu 🤐
Marzenie od lat zrobić ❤️‍🔥 jeszcze kiedyś będzie taki dzień że zrobię cycki i plastykę brzucha. Miałam cc a po 4 mies wyrostek usuwany. Niestety nie laparoskopowo :( w połączeniu z rozstępami można grać w kółko i krzyżyk na moim brzuchu jako gra wstępna

Na wynik cytologii się czeka ok.3 tygodnie i wymaz 10dni.gdyby coś tam wyszło nie tak to trzeba wdrożyć antybiotyk bo nie będzie można zrobić drożności z infekcja 😥a samo badanie trzeba zrobić po calkowitym ustaniu miesiączki ale nie później niż przed owulacja.wiec pewnie nie chciała cię przeciągać w czasie żebyś mogła po następnym okresie wykonać drożność jak będzie w wymazach wszystko okej
Ma to sens 😅

reklama
Marzenie od lat zrobić ❤️‍🔥 jeszcze kiedyś będzie taki dzień że zrobię cycki i plastykę brzucha. Miałam cc a po 4 mies wyrostek usuwany. Niestety nie laparoskopowo :( w połączeniu z rozstępami można grać w kółko i krzyżyk na moim brzuchu jako gra wstępna
Ja jeszcze zdążyłam je spełnić kiedy to zapłaciłam 14tys, w tym był też zabieg przepukliny pępkowej ( BTW bolał bardziej jak piersi ) 😃
No i ja mam pod mięsień, więc mogłabym na luzie karmić, przezyly już dwie ciążę i kształt ten sam 😊 nie widać nawet, że to implanty...

Do góry