reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

U mnie sytuacja bez zmian, okresu dalej ani widu ani słychu, nie mam też już żadnych objawów, PMS zniknął… spóźnienia na razie 2 dni
Chciałabym już zacząć nowy cykl, zwłaszcza że wygląda na to że będzie to ostatni kiedy staramy się naturalnie, później IVF

reklama
Nie chce się nakręcać, bo już mi się śniły 2 kreski w tym cyklu, że we śnie (😅🤦🏻‍♀️) chciałam sprawdzać czy to test na bhcg czy na lh.
Potem robiłam przed terminem, nie wyszło nic i niesmak mi pozostał. Więc chyba wolałabym dostać w końcu normalny, zwykły okres.
Mi się dziś taki maraton śnił, no dwa razy testy pozytywne, ale jakby dwie inne sytuacje w czasie 🤯

a to było w prywatnej klinice? Zajmującej się niepłodnością?
Tak, klinika Gameta. Chyba jest w kilku miastach z tego co widziałam. Moja lekarka poleciła aby mąż tam poszedł na rozszerzone badanie nasienia z morfologia plemników. Mąż mówi, że ma nadzieję, że nie będzie musiał tam wracać 🤣 traumę ma

Wiem, dlatego staram się być cierpliwa. Ale naprawdę wierzyłam w ten cykl, czułam ładnie owulację, miałam śluz płodny. Dziś rano obudziłam się przed budzikiem pełna entuzjazmu bo to 3cykl, i lekarz twierdził, że w ciągu 3 cykli zachodzi ponad 80% par. I nie wiem czemu sobie uroilam, że 3bedzie tym idealnym. Pierwsza córkę miałam właśnie z 3cyklu, może dlatego... Nie wiem...

Pamiętaj też, że teraz masz innego partnera. I minęło 11 lat.
Czas ma dość duże znaczenie w tym temacie.

Statystyki mówią, ze zdrowa para, uprawiająca regularnie seks co 2-3 ma ok 25-30% w cyklu na ciąże.
I 12 miesięcy starań jest totalnie normalne.

Choć szczerze mówiąc, ja po 6 miesiącach badałabym już podstawy i przede wszystkie nasienie

IMG_8549.png

Fajna promka, jakby któraś chciała :)

reklama
No sny to są powalające. 😄
Mi się ostatnio śniło,że spotkałam po latach moją koleżankę z technikum i tylko po to,żeby się mnie czepiała ,że ją niby obgaduje 😆 a ja nawet nie obserwuje jej w socialach ani nie mam żadnego kontaktu ze znajomymi ze szkoły 😆😆 także nie wiem skąd ona mi wyskoczyła. A wcześniej dwa dni po miesiączce mi się śniło,że mój mąż stwierdził,że mam "ruchabne" usta i ,że dziwnie wyglądam i go bardziej niż zwykle kręcę i ,że to coś znaczy 🙄 i ,że mam cycki jak w ciąży 😱hahaha 😆 mnie te dziwne sny czasami wykańczają

Do góry