karolinaaax
Fanka BB :)
U mnie tak samo do tej pory, a teraz masz, spóźniona3 miesiące nie miałaś?
Kurcze ja mam jak e zegarku.
Zawsze w terminie lub przed nigdy się nie spóźnia.
Takie głupie uczucie podczas starań
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie tak samo do tej pory, a teraz masz, spóźniona3 miesiące nie miałaś?
Kurcze ja mam jak e zegarku.
Zawsze w terminie lub przed nigdy się nie spóźnia.
92 na czczo to nadal w normie jest.I
Ja po okresie robię na początku wymazy u ginekologa.
Później po miesiącu cytologia .
Myślę żeby iść na krzywą cukrową bo cukier ostatnio 92 .insulina ok
Na samą myśl o krzywej =![]()
Ja od poniedziałku też przeziębiona, dzisiaj się już fatalnie czuję, kicham co chwilę i smarkam co 5 minut, już mnie nos cały szczypie plus wieczorem bóle mięśni ...U mnie jakiś kryzys, czuję się jak balon ,do tego dziś zaczęło boleć mnie gardło i czuję że mnie rozkłada
Miałam robić sobie dziś wyniki ,ale poczekam , ogarnęłam tylko badanie wzroku i okulary
Czuje się jak flak![]()
To po glukozie cofnie Cię 3 razy bardziejCzy ta krzywa naprawdę jest taka straszna? Mnie cofa nawet na słodzoną herbatę![]()
Do mnie po krzywej dzwoniła pielęgniarka z przychodni czy jeszcze żyjeTo juz nawet nie chodzi o smak (ja akurat slodze 3-4 lyzeczki) a o samopouczie po tej miksturze. Ale ja mialam tylko w ciazy, wiec byc moze to tez mialo na to wplyw. Za pierwszym razem zdecydowanie gorzej. Za drugim lepiej, ale wzielam ze soba tablet i ogladalam „Reniferka”
![]()
No właśnie mi się wydaje, że to też w ciąży organizm jest bardziej wrażliwy na różne rzeczy. Mi po prostu w ciąży szybciej było niedobrze z różnych powodów. Cały taki kubek trzeba wypić w dość szybkim czasie i po prostu to jest tak słodkie, że aż mdli i niedobrze od tego. Ten drugi raz jak byłam to już sobie zrobiłam w domu ten roztwór i wycisnęłam do tego pół soku z cytryny i wtedy to było dużo lepsze w smaku do wypicia, nadal full słodkie, ale przynajmniej ta cytryna łamała ten smak i łatwiej się to piło.To juz nawet nie chodzi o smak (ja akurat slodze 3-4 lyzeczki) a o samopouczie po tej miksturze. Ale ja mialam tylko w ciazy, wiec byc moze to tez mialo na to wplyw. Za pierwszym razem zdecydowanie gorzej. Za drugim lepiej, ale wzielam ze soba tablet i ogladalam „Reniferka”
![]()
No jak moje komorki maja moj charakter to zycze powodzenia plemnikom starego.Ale się uśmiałam![]()
Wydaje mi się ciemniejsza niż popołudniuOstatni żal dziś - ciemnieje to gnojstwo czy nie ciemnieje?bo mi się już w oczach mieni, a kolejne sikanie dopiero rano
Zobacz załącznik 1704011
Ja mojemu jak kiedyś mówiłam że lepiej seks przed owu żeby plemniki sobie poczekały na komórke,to skomentował "no tak...przecież na ciebie zawsze trzeba czekać "No jak moje komorki maja moj charakter to zycze powodzenia plemnikom starego.