reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Dziewczyny, bedzie troche obrazowo, ale w sumie pierwszy raz mam taka sytuacje. Wg aplikacji owulacja byla 9 dni temu. Dzisiaj 25 dzien cyklu, poprzedni cykl 45 dni. We wtorek progesteron 13,20. Poszlam ogarnac dupsko przed dzisiejsza wizyta, na bieliznie brazowa plama. Mowie ooookkkkeeej, ale cos za szybko. Zdarzaly mi sie plamienia przed miesiaczka, ale nie za czesto. I co nie umiem, tak postanowilam sprawdzic szyjke. Wysoko, ale na palcu zywoczerwona krew. Teraz czysto. Nie wiem o co chodzi. Isc na wizyte, odwolac? Jak zyje nie mialam cyklu 28-mio dniowego.

reklama
Już po @ ;)
Przepraszam, że mnie nie było ale trochę się zdołowałam, bo człowiek niby wiedział ale i tak się łudzi. No i dużo pracy w biurze i w domu. Szykuję się do kolejnej owulacji, testy zakupione i czekam. Do tego mamy kolejną wizytę w klinice w następnym tygodniu. Sprawdzimy czy parametry nasienia się poprawiły i od razu monitoring cyklu będzie zaliczony ;)

Kurde nie wiem czy da radę Was nadrobić :p

U mnie np. bardzo wyraźnie czuć owulkę. Boli jajnik i cały brzuch, że siedzieć nie mogę 😂 także rozumiem.
Chociaż w tym miesiąc nie czułam za dużo. Trochę mnie brzuch zabolał, ale jutro wizyta to się dowiem, czy już po.
No to ja dokładnie tak samo, mocno czuję owu, też tak kłucie w jajnikach i bolesne ciągnięcie w podbrzuszu, że seks głębszy sprawiał ból. A w tym msc nie czułam tego. Ja jutro idę zbadać proga to się dowiem.

Ja rano nasikalam na jakiś płytkowy z apteki o czułości 10 no i jakaś tam kreska jest..ale nie wiem jak z ich wiarygodnością bo nie robiłam ich nigdy.
Potem zrobiłam ten strumieniowy z tego samego moczu i znów trafił się jakiś felerny w którym wgl nie chciał mocz lecieć a jak się zrobił to ten barwnik tak sobie został..no i sama nie wiem

Ja rano nasikalam na jakiś płytkowy z apteki o czułości 10 no i jakaś tam kreska jest..ale nie wiem jak z ich wiarygodnością bo nie robiłam ich nigdy.
Potem zrobiłam ten strumieniowy z tego samego moczu i znów trafił się jakiś felerny w którym wgl nie chciał mocz lecieć a jak się zrobił to ten barwnik tak sobie został..no i sama nie wiem
Ja tych z apteki używam.
Coś przebija
Sikaj dalej na patyki
Komisja czeka

Już po @ ;)
Przepraszam, że mnie nie było ale trochę się zdołowałam, bo człowiek niby wiedział ale i tak się łudzi. No i dużo pracy w biurze i w domu. Szykuję się do kolejnej owulacji, testy zakupione i czekam. Do tego mamy kolejną wizytę w klinice w następnym tygodniu. Sprawdzimy czy parametry nasienia się poprawiły i od razu monitoring cyklu będzie zaliczony ;)

Kurde nie wiem czy da radę Was nadrobić :p
Hej kochane 💛
Byłam przez chwilę nieobecna – potrzebowałam trochę odetchnąć i oczyścić głowę.
Niestety, w niedzielę 18-go przytuliła mnie @, więc tym razem się nie udało... 😔
Ale nie poddaję się – trzymam mocno kciuki za Was i za siebie
dokładnie! Nie poddajemy się, lecimy dalej! Te dzieci gdzieś na nas czekają 🩷

reklama
Do góry