Eveline.eve
Fanka BB :)
Za wszystkie trzymam mocno mocno kciuki 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję, że nasze komórki nie były zbyt wybredne!Reklama testów easyhome, bo któraś dziewczyna pytała o testy dzisiajpokrywają się z tym, co czułam wczoraj
Teraz tylko to czekanie…![]()
Wszystkim na koniec miesiaca tego zyczymy. Ja sie delektuje wspanialym uczuciem przed owulacja czyli 2 tyg bez PMSu to istna bajkaMam nadzieję, że nasze komórki nie były zbyt wybredne!i że dużo kijanek dotarło na miejsce
![]()
Przeszłaś ostatnio dużo stresu to się może wszystko poprzestawiać. Trzymam kciuki,żeby wynik był taki - jaki Cię uszczęśliwiPostanowiłam, w sobotę idę na betę, o ilenie przyjdzie. Mam jeden wielki mętlik w głowie, nie czuję się ani trochę na okres
![]()
Tez mam takie zdanie, jednak pinki sa czułe bardzoCholera. A ja jakoś żyję w przekonaniu, że te cienie (jeśli pojawiają się w czasie), jednak coś znaczą.
Trzymam kciuki zeby ten dziwny cykl byl dziwny z konkretnego powodu, jest jeszcze.szansa?Dziewczyny, bedzie troche obrazowo, ale w sumie pierwszy raz mam taka sytuacje. Wg aplikacji owulacja byla 9 dni temu. Dzisiaj 25 dzien cyklu, poprzedni cykl 45 dni. We wtorek progesteron 13,20. Poszlam ogarnac dupsko przed dzisiejsza wizyta, na bieliznie brazowa plama. Mowie ooookkkkeeej, ale cos za szybko. Zdarzaly mi sie plamienia przed miesiaczka, ale nie za czesto. I co nie umiem, tak postanowilam sprawdzic szyjke. Wysoko, ale na palcu zywoczerwona krew. Teraz czysto. Nie wiem o co chodzi. Isc na wizyte, odwolac? Jak zyje nie mialam cyklu 28-mio dniowego.
Oczywiście ze jest kreseczka! Cieszę sie, przeczuwałam ze cos sie.swieciO tu jakby ciut lepiejZobacz załącznik 1704271
Dokładnie takie same uczucia mi towarzyszą.. nie moglam doczekać sie 2kresek a teraz boje sie bardzo..Dziękuję, choć to ogromny stres będzie do prenatalnych, tego się mega boję![]()
Przeszłaś ostatnio dużo stresu to się może wszystko poprzestawiać. Trzymam kciuki,żeby wynik był taki - jaki Cię uszczęśliwi![]()
O tu jakby ciut lepiejZobacz załącznik 1704271
Poka to ocenimyDzisiaj po południu zrobiłam ten sam test i dla mnie to przebija miejsce gdzie powinna się pojawić kreskaAle sama nie wiem. Bo u mnie wygląda identycznie
![]()
Poka to ocenimy
Komisja kreskowa czeka