reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Cholera. A ja jakoś żyję w przekonaniu, że te cienie (jeśli pojawiają się w czasie), jednak coś znaczą.
Tez mam takie zdanie, jednak pinki sa czułe bardzo:)
Dziewczyny, bedzie troche obrazowo, ale w sumie pierwszy raz mam taka sytuacje. Wg aplikacji owulacja byla 9 dni temu. Dzisiaj 25 dzien cyklu, poprzedni cykl 45 dni. We wtorek progesteron 13,20. Poszlam ogarnac dupsko przed dzisiejsza wizyta, na bieliznie brazowa plama. Mowie ooookkkkeeej, ale cos za szybko. Zdarzaly mi sie plamienia przed miesiaczka, ale nie za czesto. I co nie umiem, tak postanowilam sprawdzic szyjke. Wysoko, ale na palcu zywoczerwona krew. Teraz czysto. Nie wiem o co chodzi. Isc na wizyte, odwolac? Jak zyje nie mialam cyklu 28-mio dniowego.
Trzymam kciuki zeby ten dziwny cykl byl dziwny z konkretnego powodu, jest jeszcze.szansa?
Oczywiście ze jest kreseczka! Cieszę sie, przeczuwałam ze cos sie.swieci :) czekamy na jutrzejszy test i betke;)
Dziękuję, choć to ogromny stres będzie do prenatalnych, tego się mega boję 😔
Dokładnie takie same uczucia mi towarzyszą.. nie moglam doczekać sie 2kresek a teraz boje sie bardzo..
Ciaza to niestety taki stan mieszającej sie radości z niepokojem, tak w zasadzie całe bycie Mama takie jest - marzymy o nim i przyjmiemy z całym pakietem..

reklama

Załączniki

• IMG_20250522_184908859.jpg
    IMG_20250522_184908859.jpg
    252,5 KB · Wyświetleń: 113
Do góry