loumarie
Fanka BB :)
Oł jeaaaaa nareszcie jest!
No serio już myślałam, że prędzej kaktus mi na ręce wyrośnie niż małpa normalna będzie, masakra

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oł jeaaaaa nareszcie jest!
Ja dzisiaj mam 7-6dpo i idę właśnie oddać krew na progaOby! Będę 12 tyg stac na głowie, aby nic nie wyleciało jak się uda
No zobaczymy rano, narazie podchodzę na chłodno, choć przyznam po cichu, że wczoraj też sikałam absurdalnie bo przecież było max 7dpobyło biało...
A ja za to idę sobie dzisiaj umówić wizytę do fryzjerki i termin na paznokcieJa dzisiaj mam 7-6dpo i idę właśnie oddać krew na proga![]()
Jeśli ma coś wyjść,to wyjdzie z późniejszego sika doskonałegoWstałam słuchaj o tej 4:30 bo skubaniec aferę koperkowa robi zawsze o tej godzinie jakby miał zegarek w dupie...ale ze szlam z zamkniętymi oczami, to siknelam do kubka i poszłam spaćwstałam niedawno to wykorzystałam ten poranny mocz i kuzwa zepsułam test
pomijając fakt, że zanim zepsułam to patrzyłam ale zaspana widzialam 3 testy
no nic, zrobię w pracy
![]()
Ok. Czyli siedziec na dupie w domuWedług mnie nie ma takiej opcji.bo 2 dni pod rząd beta z krwi była negatywna
Miałam bardzo podobnego pinka w marcu i robiłam betę po 4h od jego zrobienia i była <2.3 więc one po prostu są fałszywe jak dla mnie
A no oczywiście, że tak !A ja za to idę sobie dzisiaj umówić wizytę do fryzjerki i termin na paznokcie. Jednak Dzień Matki zobowiązuje jak stawiają i nie muszę sama płacić to korzystam
![]()
Ty sobie tam grzebiesz?Dziewczyny a mozliwe ze to byla biochemiczna? Czy raczej test falszywka? Moze zeby dac zarys: sroda (8 dpo) beta 0. Wczoraj plamienie i krew na palcu, na zewnatrz nic, u gina nic. Endometrium grube. Wieczorem ten test. Dzisiaj 10 dpo, na wkladce czysto, test bialy.
Ja właśnie miałam tak samo w marcu, na 2 testach lekka kreska a wynik bety negatywnyWedług mnie nie ma takiej opcji.bo 2 dni pod rząd beta z krwi była negatywna
Miałam bardzo podobnego pinka w marcu i robiłam betę po 4h od jego zrobienia i była <2.3 więc one po prostu są fałszywe jak dla mnie
Dziewczyny a mozliwe ze to byla biochemiczna? Czy raczej test falszywka? Moze zeby dac zarys: sroda (8 dpo) beta 0. Wczoraj plamienie i krew na palcu, na zewnatrz nic, u gina nic. Endometrium grube. Wieczorem ten test. Dzisiaj 10 dpo, na wkladce czysto, test bialy.
Co się dzieje z tymi pinkami… byłam w ciąży 2 razy i zawsze pokazywał prawdę- jest ciąża, jest kreska, nawet minimalna, nie ma- biało totalnie…Nie wiem o co chodzi juz z tymi pinkami. Popatrzylam na ten test z wczoraj - jest kreska. Na dzisiejszym nie ma nic.