reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Wstałam słuchaj o tej 4:30 bo skubaniec aferę koperkowa robi zawsze o tej godzinie jakby miał zegarek w dupie...ale ze szlam z zamkniętymi oczami, to siknelam do kubka i poszłam spać 😆 wstałam niedawno to wykorzystałam ten poranny mocz i kuzwa zepsułam test 🫣 pomijając fakt, że zanim zepsułam to patrzyłam ale zaspana widzialam 3 testy 😵‍💫 no nic, zrobię w pracy 😆
Jeśli ma coś wyjść,to wyjdzie z późniejszego sika doskonałego

Dziewczyny a mozliwe ze to byla biochemiczna? Czy raczej test falszywka? Moze zeby dac zarys: sroda (8 dpo) beta 0. Wczoraj plamienie i krew na palcu, na zewnatrz nic, u gina nic. Endometrium grube. Wieczorem ten test. Dzisiaj 10 dpo, na wkladce czysto, test bialy.
Ty sobie tam grzebiesz?
Podziwiam. Nic złośliwego
Ja bym na Twoim miejscu zrobiła jeszcze raz betke i prożka. Bo wtedy wiesz na czym stoisz .

Dziewczyny a mozliwe ze to byla biochemiczna? Czy raczej test falszywka? Moze zeby dac zarys: sroda (8 dpo) beta 0. Wczoraj plamienie i krew na palcu, na zewnatrz nic, u gina nic. Endometrium grube. Wieczorem ten test. Dzisiaj 10 dpo, na wkladce czysto, test bialy.

Ja bym poczekała z 2 dni i sprawdzila.
Moim zdaniem na tym teście widać to całkiem wyraźnie bez wybitnego doszukiwania się. A to że beta 0 dnia wcześniejszego to znaczy moim zdaniem tyle co nic, w trakcie robienia testu mogła być nie wiem - nawet te 6. Lekko ponad widełki 😅
Może kolejny test miałaś np 25tkę wiec jest bialy?

reklama
Do góry