loumarie
Fanka BB :)
Ja tez myślę czy zamawiać, nie czułam owulacji tym razem, a niestety musimy się starać w tą owulacje wstrzelić z racji pracy mężaz tym że na pewno zamówię inne..
Zamów te z easy@home.
One się super wybarwiają.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez myślę czy zamawiać, nie czułam owulacji tym razem, a niestety musimy się starać w tą owulacje wstrzelić z racji pracy mężaz tym że na pewno zamówię inne..
Cały, cały. A jak by inaczej? Teraz to ja mam libido pod sufit... Jak jest okazja to i codziennie... Ale boje się czy plemniki nadążają za naszym szalenstwem.;lCo drugi dzień, jeśli chcesz to warto mieć owulki bo wtedy masz jakiś podgląd, chyba że będziecie przez cały cykl działać co drugi dzień to chyba nie potrzebne
U mnie nastawienie takie sobie. Idę jutro na proga, chyba zaczynają mieć boleć piersino zobaczymy. Jak próg będzie wysoki to będzie nadzieja
![]()
U nas zaskoczyło po zmianie taktyki z co drugi dzień na codziennieHmm.. a ja mam partnera codziennie w domu, i tu też się zastanawiam działac codziennie czy co drugi dzień? Hmmm...
Ja się czuję dobrze, oprócz zęba dokuczającego od kilku dni, muszę dotrwać do środy, ale stresuję się tym, że akurat teraz to wyskoczyłoNie smutajmy, jak tam wasze nastawienie? Ciężarówki jak się czujecie? Ależ Wam zazdroszczę!!! Zastanawiam się nadal czy kupić owulaki na kolejny miesiąc czy nie. Niby zawsze mam owulację w tym samym dniu... Hmmm, zawsze sprawdzacie owu?
Ciężarówka melduje,że czuję się bardzo dobrzeNie smutajmy, jak tam wasze nastawienie? Ciężarówki jak się czujecie? Ależ Wam zazdroszczę!!! Zastanawiam się nadal czy kupić owulaki na kolejny miesiąc czy nie. Niby zawsze mam owulację w tym samym dniu... Hmmm, zawsze sprawdzacie owu?
Ja Wam powiem, ze od kilku dni cały czas mnie coś mrowi w podbrzuszu i co jakiś czas kłuje jajnik lewy lub coś tam się jakby "rusza", takie niby na okres niby nie. Ale nigdy nie mam tak, ze w połowie cyklu, ponad tydzień przed okresem mieć takie dolegliwościja też! I ból pleców ...a w żadnej ciąży nie miałam nigdy..
Mnie takie sytuacje działają tak na nerwy, ze ja bym takich ludzi poza.bijała ...My tu walczymy o nasze maluszki, a taki ktos sie nazywa matką… zagłodziła dziecko![]()
Nie smutajmy, jak tam wasze nastawienie? Ciężarówki jak się czujecie? Ależ Wam zazdroszczę!!! Zastanawiam się nadal czy kupić owulaki na kolejny miesiąc czy nie. Niby zawsze mam owulację w tym samym dniu... Hmmm, zawsze sprawdzacie owu?