Eveline.eve
Fanka BB :)
Ja widzę duszka i widzę że nieszczęsny pink...Poczekam do jutra jednak z tym testowaniem, bo ta kreska się utrzymywała tylko pierwsza minutę, teraz biało, chyba, że spojrzę pod jakimś innym kątem, ale to może urojenia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja widzę duszka i widzę że nieszczęsny pink...Poczekam do jutra jednak z tym testowaniem, bo ta kreska się utrzymywała tylko pierwsza minutę, teraz biało, chyba, że spojrzę pod jakimś innym kątem, ale to może urojenia.
Dziewczyny, ja nie umiem w testy owulacyjne. Podeślijcie zdjęcia swoich, natrzaskalysmy tyle stron ze nie umiem ich odnaleźć i chce się trochę pocieszyć czy moje choć trochę są podobne do Waszych![]()
O kochana ja bym podesłała, ale u mnie wyszły cuda na kiju a owulka piękna byłaDziewczyny, ja nie umiem w testy owulacyjne. Podeślijcie zdjęcia swoich, natrzaskalysmy tyle stron ze nie umiem ich odnaleźć i chce się trochę pocieszyć czy moje choć trochę są podobne do Waszych![]()
U mnie pinki też jaśniały po czasie ;-)Coś przebija![]()
Nie wiem czy coś Ci to pomoże, bo to są te testy, których nikt nie używa, ale wrzucam z kwietnia i z majaDziewczyny, ja nie umiem w testy owulacyjne. Podeślijcie zdjęcia swoich, natrzaskalysmy tyle stron ze nie umiem ich odnaleźć i chce się trochę pocieszyć czy moje choć trochę są podobne do Waszych![]()
No ja już z dystansem podchodzę do pinkówU mnie pinki też jaśniały po czasie ;-)
Ale pokazały prawdę :-)No ja już z dystansem podchodzę do pinków