loumarie
Fanka BB :)
Nie uda mi się umówić a tym tygodniu do luxmedu bo średnio z godzinamitakże jednak będę sikać
Jakby ktoś postronny poczytał nasze posty to by chyba padł.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie uda mi się umówić a tym tygodniu do luxmedu bo średnio z godzinamitakże jednak będę sikać
Daleko nie trzeba szukać, mój luby twierdzi, że gumowe ściany i drzwi bez klamek stoją już dla mnie otworem.Jakby ktoś postronny poczytał nasze posty to by chyba padł.![]()
Coś tam delikatnie wybija.Przyszłam właśnie z pracy i zobaczyłam sobie ten mój test z rana i jak ta kreska wyschła to widać na niej cień, a na tych wczorajszych nie widać. Widzicie go?
jak patrzę pod kątem to widzę na pierwszym zdjęciuPrzyszłam właśnie z pracy i zobaczyłam sobie ten mój test z rana i jak ta kreska wyschła to widać na niej cień, a na tych wczorajszych nie widać. Widzicie go?
Ja też mówię, że jak się nie uda w maju, to w czerwcu, i będzie termin na mój ukochany marzec, bo moje i córki urodziny@niezapominajka876 wpisz mi, rozkręca się powoli jak zwykle od plamienia.
Oby do czerwca , marzec to dla mnie idealna data na poródakurat tuż przed ciepełkiem..
Ale mamy podobnie ! Córka termin na 18.03 ale urodziła się 19.03Ja też mówię, że jak się nie uda w maju, to w czerwcu, i będzie termin na mój ukochany marzec, bo moje i córki urodzinyz córką miałam termin na 18.03 ale urodziła się 25.03. wtedy miałam ostatnia @ 11.06, czyli dni płodne były końcem czerwca a testowalam 12.07 i były dwie piękne kreseczki
![]()