reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

A to Biochem jest jak pozna implantacja? Znaczy pewnie czynników jest wiele.. ja się właśnie zastanawiałam czemu też miałam Biochem (też w kwietniu), mimo brania duphastonu progesteron miałam 6 przy becie 15 i beta rosła ładnie do 100, a później klapa no ale to wiadome było przy takim wyniku. A pierwszy test wyszedł 4dni przed spodziewaną @ więc nie było później implantacji. Czasami naprawdę chciałabym być nieświadoma i robić test jak @ się spóźnia 😂
wczoraj właśnie spotkałam na spacerze koleżankę i pytam w końcu jak w pracy, ona że nie chodzi bo ma l4 to pytam ciążowe? No że tak, nie chciała mi mówić bo wie że się staramy itp to też dopiero początek i robiła test 1 dzień po terminie @ i grube krechy. Ja mówię to w taki dzień już powinny być grube to super, wcześniej będą jaśniejsze, a ona pyta to tak można wcześniej robić?😂
Jak kogoś nie ma tu na forum to robi test w dniu planowanej @ a my to bez sensu wcześniej 😅 no ja się dowiedziałam dopiero tutaj na forum, że przy późnej implantacji często jest biochem, ale 40% z tego to zdrowa ciąża. Boże jak ja zazdroszczę mojej szwagierce, że ona zachodziła w ciążę za pierwszym strzałem, ma 3 synków i nigdy nie badała bety, progesteronu, robiła zawsze test tylko w dniu miesiączki i wychodziły dwie czerwone kreski. Nawet nie robiła testów owu, tylko według kalendarza 🫣

Ostatnia edycja:
reklama
Jak kogoś nie ma tu na forum to robi test w dniu planowanej @ a my to bez sensu wcześniej 😅 no ja się dowiedziałam dopiero tutaj na forum, że przy późnej implantacji często jest biochem, ale 40% z tego to zdrowa ciąża. Boże jak ja zazdroszczę mojej szwagierce, że ona zachodziła w ciążę za pierwszym strzałem, ma 3 synków i nigdy nie badałam bety, progesteronu, robiła zawsze test tylko w dniu miesiączki i wychodziły dwie czerwone kreski. Nawet nie robiła testów owu, tylko o według kalendarza 🫣

Musi mieć cykl jak w zegarku. 😄
I to książkowy.

mnie dziś boli brzuch jak na okres i najchętniej to bym spała cały dzień. Staram sobie mówić że to na okres a nie na ciążę ale ciężko to idzie 🥲 jeszcze mój dziś „masz okres? Nie? To jest szansa na bobasa!!!”
Jery mój robił to samo na wakacjach teraz, co wychodziłam z łazienki to on "i co?". A jak wracaliśmy z apteki to ja szłam cała sceptycznie nastawiona i do tego wkurwiona, a on obok cały w skowronkach i jeszcze mnie za brzuch złapał i mówi "cześć dziecko". Myślałam że mu walne

Jery mój robił to samo na wakacjach teraz, co wychodziłam z łazienki to on "i co?". A jak wracaliśmy z apteki to ja szłam cała sceptycznie nastawiona i do tego wkurwiona, a on obok cały w skowronkach i jeszcze mnie za brzuch złapał i mówi "cześć dziecko". Myślałam że mu walne

No i przecież miał rację. 😆
Dobrze wyczuł!

reklama
Do góry