white_lotus
Fanka BB :)
Dobra kuwa, robie! A nie, czekaj! Nie wiem jakNo halo! Gdzie te czerwcowe? Taka kuzwa kolejka była..![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra kuwa, robie! A nie, czekaj! Nie wiem jakNo halo! Gdzie te czerwcowe? Taka kuzwa kolejka była..![]()
Paczta jaka hop siup do przodu
Nie obsikałas żadnego patyka?Powiem wam że to krwawienia daje mi lekką nadzieję, miałam jedno zabarwienie papieru na różowo i potem już nic, normalny śluz. Nie wiem jak wysiedzę w oczekiwaniu na betę i potem na jej wyniki![]()
Tak, ino tam ładnie napisz wszystko i ładny tytuł zapodaj, wiesz jakieś rymy, szmery, bajery itd...Dobra kuwa, robie! A nie, czekaj! Nie wiem jak"Nowy temat"?
Ja unikam takich znajomych bo trochę nie umiem się tym cieszyć .Właśnie dowiedziałam się o 5 ciąży wśród najbliższych znajomych. Nie powiem poczułam się jakbym dostała w twarz. Oczywiście cieszę się ich szczęściem ale same wiecie… nie jest łatwo.
Nowy temat, nazwa a regulamin skopiuj z mojegoDobra kuwa, robie! A nie, czekaj! Nie wiem jak"Nowy temat"?
I moze jeszcze frytki do tego?Tak, ino tam ładnie napisz wszystko i ładny tytuł zapodaj, wiesz jakieś rymy, szmery, bajery itd...
![]()
Żadnego. Jutro rano może siknę jak wstanę chwilę wcześniej, ale jakoś nie mam ochoty na sikanie, na betę też nie, mam takie dość mieszane uczucia, niby jest nadzieja (prozek i plamienie) ale czuje ze sie nie udało i juz chce mi się popłakiwaćNie obsikałas żadnego patyka?![]()