daariaa9
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem, tak chciałam żeby ten miesiąc poleciał a teraz mi przykro… był okres, bylam piękna nadziei, cudowny humor, owulki…. A tutaj koniec maja i deszczEj, faktycznie, nam się tu miesiąc kończy, zaraz pierwsze będą sikać na test a drugie na owulaka. Ło matko. Kiedy to poleciało?
Ty się ciesz, ciotka, że możesz spać. W następnym roku będziesz tęskniła za deszczem, sikaniem na patyki bo od niewyspania zapomnisz jak się nazywasz, tak Ci maluch da popalić. Ba, mi, i nam wszytskim też. Za rok, to wszytskie tu będziemy tęsknić za chwila spokoju.Nie wiem, tak chciałam żeby ten miesiąc poleciał a teraz mi przykro… był okres, bylam piękna nadziei, cudowny humor, owulki…. A tutaj koniec maja i deszczstres, testy.
Przepraszam, że dopiero teraz, ale kompletnie nie miałam czasu tu zaglądać. U mnie niestety przyszła @. Walczę dalej.@RóżowaAura @Xxxladyhxxx jaka sytuacja u Was? Jak się czujecie?
ja mam taką depreche, że mi się wszystkiego odechciało..
Boze, to ja sie tak napocilam... A bylo zapytac dżipitiDla zakładającej wątek, może się przyda, zaskocz nas![]()
Boze, to ja sie tak napocilam... A bylo zapytac dżipiti
A dreski to ja bede miala na majtach jak sie obsram z radosci na widok dwoch kresekMOKRE MIESZKI„gorące czerwcowe kreski spocą się nieogolone mieszki”
![]()
CudownieJestem już po! Jest serceBejbik ma 0,8cm
teraz tylko, żeby ten półpasiec tego nie zepsuł
![]()