reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Ja znam jeszcze wersję, że nogi w górze a potem fikołek do tyłu żeby „zamieszać” 😆😆😆 nie wiem czy się sprawdza, sprawdzę 8 😆🫣
Uwielbiam was ♥️
Przeczytałam to leżąc właśnie z nogami do góry to mówię do męża "chodź pomóż, przeżuć mnie parę razy i dla pewności potrząśnij za kostki głową w dół!" 😂
Znacie jeszcze jakieś ciekawe teorie? Biorę już magiczny magnez, od dziś leżę z du*ą w górze i fikołki robię, kto da więcej?

Aaa odnośnie naturalnego wspomagania to nie wiem czy słyszałyście gdzies ze rumianek i mieta przez to ze hamuja produkcję testosteronu to zwiększaja poziom progesteronu? Wiem wiem ziololeczniczctwo czary i magia ale ostatnio.. jak przerzuciłam sie z pokrzywy na rumianek i miete to wlasnie zaszłam w ciążę.. takze mozna probowac i to dolozyc:)
Dobra, miętę mam jutro kupię rumianek 💪

Dziewczyny, ciemnieje trochę ta kreska? Pójdę na betę, ale już mam złe przeczucia... Na górze z wczoraj, na dole z dzisiaj. Wybaczcie moje czarnowidztwo 😬

Załączniki

• IMG_20250506_054918.jpg
    IMG_20250506_054918.jpg
    890,5 KB · Wyświetleń: 124
Nie no, rozumiem bo kiedyś też miałam taką fazę. Z tą różnicą, że ja korzystałam z Pinków, które w końcu zaczęły mi dawać duchy, gdzie nie powinny i miałam już dość. 🙈

Na ten cykl będę testować Facelle, bo w sumie nigdy nie korzystałam z nich, a akurat będąc ostatnio w Rossmanie po inne rzeczy się skusiłam. 😀
Ale to jeszcze dłuuuugo do terminu

Dziewczyny, ciemnieje trochę ta kreska? Pójdę na betę, ale już mam złe przeczucia... Na górze z wczoraj, na dole z dzisiaj. Wybaczcie moje czarnowidztwo 😬
Dla mnie też ciemniejsza dzisiaj 🤗

reklama
Do góry