Patii26
Fanka BB :)
Ja chyba też zacznę sobie pić, bo lubię miętęO kurde to teraz miętka obowiązkowo codziennie będzie pita![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chyba też zacznę sobie pić, bo lubię miętęO kurde to teraz miętka obowiązkowo codziennie będzie pita![]()
Uwielbiam wasJa znam jeszcze wersję, że nogi w górze a potem fikołek do tyłu żeby „zamieszać”nie wiem czy się sprawdza, sprawdzę 8
![]()
Dobra, miętę mam jutro kupię rumianekAaa odnośnie naturalnego wspomagania to nie wiem czy słyszałyście gdzies ze rumianek i mieta przez to ze hamuja produkcję testosteronu to zwiększaja poziom progesteronu? Wiem wiem ziololeczniczctwo czary i magia ale ostatnio.. jak przerzuciłam sie z pokrzywy na rumianek i miete to wlasnie zaszłam w ciążę.. takze mozna probowac i to dolozyc![]()
CiemniejszaDziewczyny, ciemnieje trochę ta kreska? Pójdę na betę, ale już mam złe przeczucia... Na górze z wczoraj, na dole z dzisiaj. Wybaczcie moje czarnowidztwo![]()
Nie no, rozumiem bo kiedyś też miałam taką fazę. Z tą różnicą, że ja korzystałam z Pinków, które w końcu zaczęły mi dawać duchy, gdzie nie powinny i miałam już dość.
Na ten cykl będę testować Facelle, bo w sumie nigdy nie korzystałam z nich, a akurat będąc ostatnio w Rossmanie po inne rzeczy się skusiłam.
Ale to jeszcze dłuuuugo do terminu
Dla mnie też ciemniejsza dzisiajDziewczyny, ciemnieje trochę ta kreska? Pójdę na betę, ale już mam złe przeczucia... Na górze z wczoraj, na dole z dzisiaj. Wybaczcie moje czarnowidztwo![]()
Myślę, że jest ciemniejszaDziewczyny, ciemnieje trochę ta kreska? Pójdę na betę, ale już mam złe przeczucia... Na górze z wczoraj, na dole z dzisiaj. Wybaczcie moje czarnowidztwo![]()
Jest ciemniejszaDziewczyny, ciemnieje trochę ta kreska? Pójdę na betę, ale już mam złe przeczucia... Na górze z wczoraj, na dole z dzisiaj. Wybaczcie moje czarnowidztwo![]()