reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Muszę spróbować! A orientujesz się czy położna też może wystawić skierowanie na betę i progesteron? Chce sobie badać co cykl bo kurde w poprzednim prozek był ładny i nie było plamienia a martwię się o to, że będzie niski i znowu pojawi się plamienie :( także kontrolnie chce narazie co cykl, 8 dni po piku 😅
Też się nad tym zastanawiałam, ale nie mam pojęcia 🤷‍♀️

Mam wyniki.
Beta 11,30
Progesteron 11,50
Jak na mnie prożek ładny, a ja jeszcze biorę duphaston, więc się tym raczej nie martwię.
Ale ta beta trochę niska :/ Patrząc na to, że już mi wczoraj coś test pokazał. Chociaż wczoraj to był taki cień cienia, więc równie dobrze to mogła być beta 5.
Teraz będę przeżywać do czwartku 🤣

Mam wyniki.
Beta 11,30
Progesteron 11,50
Jak na mnie prożek ładny, a ja jeszcze biorę duphaston, więc się tym raczej nie martwię.
Ale ta beta trochę niska :/ Patrząc na to, że już mi wczoraj coś test pokazał. Chociaż wczoraj to był taki cień cienia, więc równie dobrze to mogła być beta 5.
Tak bardzo Cię rozumiem 🙏 pozostaje nam czekać na rozwój wydarzeń 🥰

@MamaR pozwolę sobie Ciebie oznaczyć, bo pamiętam, że Tobie test wykrył bardzo szybko tę ciążę. Mogłabyś podać, jaką miałaś pierwszą betę i jaki przyrost? I jaki progesteron?

Mam wyniki.
Beta 11,30
Progesteron 11,50
Trzymam kciuki, żeby ładnie rosło! ❤️ Który dpo dziś?

reklama
Kurde dziewczyny ja coraz bardziej watpie w ludzi 😡 Powiedzialam kolezance ze jestem po poronieniu.. i ze zaczeslismy ponowne starania.. i ona do mnie czy ja sie dobrze czyje.. tak po 1 porodzie w 27 tc mowilam ze nie chce juz kolejnego dziecka ale z biegiem czasu zmienilo mi sie podejcie i zapragnelam jednak kolejne no i jak wiedzie stalo sie tak ze ciaza zakonczyla sie poronieniem.. uderzylo mnie to kolosalnie wiadomo... a ona mi mowi ze to nie powazne z mojej strony ze jakby ona byla nie zdatna do ciazy to by sie na moim miejscu juz nigdy nie zdecydowala a ja po 2 porazkach i miesiac po poronieniu chce kolejne.. chyba wlasnie dostala awans na liste „ nie warto miec taka kolezanke” ..🫠
Co za chujowa koleżanka. I tyle w temacie. Tulę.

Do góry