niezapominajka876
Fanka BB :)
To moim zdaniem trzeba zbadać przerost i tyle. Jedną beta nie ma co się sugerować.Dziękuję. Wg moich obliczeń 11 dpo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To moim zdaniem trzeba zbadać przerost i tyle. Jedną beta nie ma co się sugerować.Dziękuję. Wg moich obliczeń 11 dpo
Co za głupia dupa! Nie przejmuj się!!! Wiem jak się poczułaś. Jeśli Cię to pocieszy to moja jedyna przyjaciółka taka naprawdę od serca i jeszcze z czasów szkolnych odwróciła się ode mnie, bo „nie może mnie już słuchać”, „nie rozumie dlaczego ja tak ciągle analizuje i przeżywam”, uważa że to jest nienormalne a ja chora psychicznie. To była jedyna osoba poza moim mężem, z którą dzieliłam się swoimi traumatycznymi przeżyciami, więc możesz sobie wyobrazić jak się czułam po takich hasłach. Ktoś to tego nie przeżył nigdy nie zrozumie jak my się czujemy, ale na (nie)szczęście jest nas takich tu więcej.Kurde dziewczyny ja coraz bardziej watpie w ludziPowiedzialam kolezance ze jestem po poronieniu.. i ze zaczeslismy ponowne starania.. i ona do mnie czy ja sie dobrze czyje.. tak po 1 porodzie w 27 tc mowilam ze nie chce juz kolejnego dziecka ale z biegiem czasu zmienilo mi sie podejcie i zapragnelam jednak kolejne no i jak wiedzie stalo sie tak ze ciaza zakonczyla sie poronieniem.. uderzylo mnie to kolosalnie wiadomo... a ona mi mowi ze to nie powazne z mojej strony ze jakby ona byla nie zdatna do ciazy to by sie na moim miejscu juz nigdy nie zdecydowala a ja po 2 porazkach i miesiac po poronieniu chce kolejne.. chyba wlasnie dostala awans na liste „ nie warto miec taka kolezanke” ..
![]()
A ja od grudnia używam testów owulacyjnych strumieniowych Testeo z Allegro, za 21 szt płaciłam 45 zł. Nie mam porównania z innymi bo używałam tylko tych. Dla mnie nie oszukują, jak daleko do owulacji to totalna biel vizira, nie pokazują fałszywych kresek, a potem dobrze się wybarwiają. Pokrywały się u mnie z monitoringami. Na kolejny cykl też je mamDziewczyny przypomnijcie jakie testy owulacyjne kupujecie? Coś mi te moje nie ciemnieją, a wydaje mi się, że już powinny.
Domowe laboratorium, najlepsze.Dziewczyny przypomnijcie jakie testy owulacyjne kupujecie? Coś mi te moje nie ciemnieją, a wydaje mi się, że już powinny.
Będzie dobrze,trzeba żyć nadzieją i nie martw się na zapas bo nie wartoMam wyniki.
Beta 11,30
Progesteron 11,50
Jak na mnie prożek ładny, a ja jeszcze biorę duphaston, więc się tym raczej nie martwię.
Ale ta beta trochę niska :/ Patrząc na to, że już mi wczoraj coś test pokazał. Chociaż wczoraj to był taki cień cienia, więc równie dobrze to mogła być beta 5.
Teraz będę przeżywać do czwartku![]()
No to super, 11 dpo dopiero więc wczesna ciąża! Trzymam kciuki za przyrost, na pewno będzie ładnie rosło!Dziękuję. Wg moich obliczeń 11 dpo
Można prosić o skierowanie na betę i progesteron od rodzinnego ?Właśnie w ogóle nie, napisałam tylko, że zrobiłam test i poproszę skierowanie i dostałam od ręki. Aczkolwiek wielokrotnie zdarzyła mi się odmowa na inne badania, więc pewnie zależy na kogo się trafi