reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Ale tak na logikę, to ta owulacja może przyjść w każdej chwili...dobrze myślę?
Sory za bezsensowne pytania, ale jestem w jakimś zawieszeniu od tego poronienia 😒
No ja chyba na Twoim miejscu poszłabym na USG.powinno być widać jakieś pęcherzyki więc miałabyś jakiś podgląd na sytuację.testy mogę wychodzić Ci w cały świat moim zdaniem bo możesz mieć jeszcze nie do końca uregulowane te hormony po poronieniu więc chyba niewiele Ci powiedzą na ten moment

reklama
No ja chyba na Twoim miejscu poszłabym na USG.powinno być widać jakieś pęcherzyki więc miałabyś jakiś podgląd na sytuację.testy mogę wychodzić Ci w cały świat moim zdaniem bo możesz mieć jeszcze nie do końca uregulowane te hormony po poronieniu więc chyba niewiele Ci powiedzą na ten moment
Wiesz co, u mojego lekarza termin to ok 2 tyg...a nawet i dluzej bez ciąży, ogólnie u nas z terminami bardzo ciężko, więc zanim się dostane, to pewnie dawno po owulacji będę...😒

reklama
Do góry