loumarie
Fanka BB :)
Chociaż czuję że już po ptakach i to tylko formalność, miałam trochę różowego plamienia podczas sikania. Niech już się zacznie nowy cykl![]()
A nie sikłaś finalnie na patyk?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chociaż czuję że już po ptakach i to tylko formalność, miałam trochę różowego plamienia podczas sikania. Niech już się zacznie nowy cykl![]()
Nie, teściowa dziś cały dzień w domu i jakoś tak niekomfortowo mi byłoA nie sikłaś finalnie na patyk?
Nie badałam nigdy na czczo, szłam na badania przed pracą i byłam po śniadaniu. Jedyne co mi lekarz zalecił na czczo to prolaktynaCzy betę i progesteron muszę zrobić na czczo? Czytałam tutaj że nie, ale lekarz przepisał mi betę i proga na badanie na czczo…najszybsza godzina badania to 14 i jakoś nie wyobrażam sobie być na czczo do 14
okresu nie ma, bólu jajników też nie, ale piersi bolą nadal przy każdym dotyku
Teściowa mieszka z nami a my ofiacialnie nie dzielimy się informacją ze staramy się o dzieckoA rozumiem.
No tak. Starsze pokolenia to zaraz zaczynają jakieś swoje.![]()
Teściowa mieszka z nami a my ofiacialnie nie dzielimy się informacją ze staramy się o dzieckow lipcu mamy ślub i każdy uważa że przed ślubem to nie wypada bo się na weselu nie wybawię
także działamy pocichaczu
A czas pędzi jak szalony… strasznie szybko to mija…Aaaaaa. Spoko.
Ale i tak się nie wybawisz do końca, bo własne wesele spędzasz jako organizator - czyli doglądasz, żegnasz, witasz...![]()
Ból jajnika czuć tak jakby obok kości biodrowej.Może to głupie pytanie, ale tak czytam o tych Waszych bólach jajnika... Skąd wiecie, że to akurat jajnik? Jak to czuć, w jakimś konkretnym miejscu? Tak się zastanawiam czy ja ich po prostu nie mam, czy też jestem mało uważna i nie zauważam niektórych znaków w moim ciele![]()
Mnie to zaraz też tak irytuje.. może im wychodziło za 1 razem, ale na pewno w swoim otoczeniu też mieli znajomych/rodzinę gdzie były problemy z zajściem/donoszeniem. Nie rozumiem jak można skreślić swoje dziecko bo oni chcą wnuka w tym momencie, a im nie wychodzi. Ja w ogóle nie lubię rozmawiać o staraniach/ciążach i wychowaniu dzieci. To jest wrażliwy temat moim zdaniem (nie tabu, sama mówiłam o poronieniach itp) ale jakieś narzucanie, gadanie że przecież dziecko zrobić to prosta sprawa..Bezczelna baba ogólnie, sorry.
Możesz powiedzieć ,że jak urodzisz to sama kupisz z domkiem i dużym placem zabaw z kartką "uwaga ogrodzenie pod prądem "![]()