reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
ja to już 3 dpo czułam bóle jak na okres... więc wiedziałam, że nic z tego ..
A kiedy miałaś owulację?
Pik miałam 24.04 i w ten sam dzień USG, na którym był pęcherzyk 25mm, gin powiedział, że to kwestia godzin lub następnego dnia. I według temperatury i objawów by się zgadzało, że owulacja była 25.04. Ja też kilka dni po owulacji czułam się okresowo, ale wkręcałam sobie, że to dlatego, że coś tam się dzieje. Temperatura codziennie rośnie, ale na teście biało, mam nadzieję że za wcześnie i coś się zmieni. Cykle mam raz 28 a raz 32 dni, więc ciężko przewidzieć jak będzie teraz.

Pik miałam 24.04 i w ten sam dzień USG, na którym był pęcherzyk 25mm, gin powiedział, że to kwestia godzin lub następnego dnia. I według temperatury i objawów by się zgadzało, że owulacja była 25.04. Ja też kilka dni po owulacji czułam się okresowo, ale wkręcałam sobie, że to dlatego, że coś tam się dzieje. Temperatura codziennie rośnie, ale na teście biało, mam nadzieję że za wcześnie i coś się zmieni. Cykle mam raz 28 a raz 32 dni, więc ciężko przewidzieć jak będzie teraz.
Ja przy biochemicznej miałam tak, że około 3-4 dni po owulacji miałam bóle jak na okres i też właśnie myślałam, że to dlatego, że się coś tam dzieje. I faktycznie się działo.. ale się działo źle 😥

Mam nadzieję, że chociaż u ciebie będą 2 kreski

Ja przy biochemicznej miałam tak, że około 3-4 dni po owulacji miałam bóle jak na okres i też właśnie myślałam, że to dlatego, że się coś tam dzieje. I faktycznie się działo.. ale się działo źle 😥

Mam nadzieję, że chociaż u ciebie będą 2 kreski
Póki nie ma 🙊 jest dla nas nadzieja!

mi w ciążach zawsze szybko wychodziły cienie więc jak teraz nie ma to pozostało mi czekać na okres.
Oby przyszedł szybko żeby zacząć kolejny cykl
starania to ogromna lekcja cierpliwości, zwłaszcza dla osób z moim charakterem, które wszystko chcą mieć na JUŻ. Podziwiam Was wszystkie dziewczyny ♥️

starania to ogromna lekcja cierpliwości, zwłaszcza dla osób z moim charakterem, które wszystko chcą mieć na JUŻ. Podziwiam Was wszystkie dziewczyny ♥️
Oj mam podobnie 🙈 możemy sobie piątkę przybić. Już się dziś poryczałam na ramieniu męża.
I jeszcze wkurza mnie to, że pierwszy cykl starań, udało się i biochem. A teraz CISZAAAAA... NIC..

Który cykl starań u ciebie?

reklama
Cześć dziewczyny . Dzisiaj dzień spodziewanej miesiączki - test zrobiony w ciągu dnia czułość 25. Jestem po 2 poronieniach , ale wcześniej w tym terminie były bledziochy, dziś bardzo mocne kreski . Profilaktycznie zaczęłam brać duphaston, bo obawiam się, że znowu dojdzie do poronienia … jutro i środa badania . Lęk przeogromny …

Załączniki

• IMG_9132.jpeg
    IMG_9132.jpeg
    34,8 KB · Wyświetleń: 76
Do góry