Nicky95
Fanka BB :)
to ja w tym cyklu zupełnie nie czuję się na nicja to już 3 dpo czułam bóle jak na okres... więc wiedziałam, że nic z tego ..
A kiedy miałaś owulację?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ja w tym cyklu zupełnie nie czuję się na nicja to już 3 dpo czułam bóle jak na okres... więc wiedziałam, że nic z tego ..
A kiedy miałaś owulację?
my w tym cyklu działaliśmy, ale też dla przyjemnościpo prostu mieliśmy ochotę
Pik miałam 24.04 i w ten sam dzień USG, na którym był pęcherzyk 25mm, gin powiedział, że to kwestia godzin lub następnego dnia. I według temperatury i objawów by się zgadzało, że owulacja była 25.04. Ja też kilka dni po owulacji czułam się okresowo, ale wkręcałam sobie, że to dlatego, że coś tam się dzieje. Temperatura codziennie rośnie, ale na teście biało, mam nadzieję że za wcześnie i coś się zmieni. Cykle mam raz 28 a raz 32 dni, więc ciężko przewidzieć jak będzie teraz.ja to już 3 dpo czułam bóle jak na okres... więc wiedziałam, że nic z tego ..
A kiedy miałaś owulację?
Ja jak sprawdzałam ostatnio to trójkę tarczycowa, glukoze, insulinę ( chociaż ona nie jest na nfz chyba), b12, kwas foliowy, ferrytynaDziewczyny jakie badania z krwi w ramach Nfz od rodzinego wykonać?
Ja przy biochemicznej miałam tak, że około 3-4 dni po owulacji miałam bóle jak na okres i też właśnie myślałam, że to dlatego, że się coś tam dzieje. I faktycznie się działo.. ale się działo źlePik miałam 24.04 i w ten sam dzień USG, na którym był pęcherzyk 25mm, gin powiedział, że to kwestia godzin lub następnego dnia. I według temperatury i objawów by się zgadzało, że owulacja była 25.04. Ja też kilka dni po owulacji czułam się okresowo, ale wkręcałam sobie, że to dlatego, że coś tam się dzieje. Temperatura codziennie rośnie, ale na teście biało, mam nadzieję że za wcześnie i coś się zmieni. Cykle mam raz 28 a raz 32 dni, więc ciężko przewidzieć jak będzie teraz.
Póki nie maJa przy biochemicznej miałam tak, że około 3-4 dni po owulacji miałam bóle jak na okres i też właśnie myślałam, że to dlatego, że się coś tam dzieje. I faktycznie się działo.. ale się działo źle
Mam nadzieję, że chociaż u ciebie będą 2 kreski
mi w ciążach zawsze szybko wychodziły cienie więc jak teraz nie ma to pozostało mi czekać na okres.Póki nie majest dla nas nadzieja!
starania to ogromna lekcja cierpliwości, zwłaszcza dla osób z moim charakterem, które wszystko chcą mieć na JUŻ. Podziwiam Was wszystkie dziewczynymi w ciążach zawsze szybko wychodziły cienie więc jak teraz nie ma to pozostało mi czekać na okres.
Oby przyszedł szybko żeby zacząć kolejny cykl
Oj mam podobniestarania to ogromna lekcja cierpliwości, zwłaszcza dla osób z moim charakterem, które wszystko chcą mieć na JUŻ. Podziwiam Was wszystkie dziewczyny![]()