Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już po wizycie, było widać pęcherzyk 1mm na usg. Gin powiedziała, że na jej oko okres minimum za trzy dni. Oby szybciej![]()
Trzymaj sięMusze podać update, którego nie chcialam dawać... a, ze tu dużo nas z kwietniowych kresek to daje też wam info
po wczorajszym niepewnym usg dziś beta hcg 862,62, czyli praktycznie tyle co 2 maja. Ciąża się zatrzymała, więc mam czekać na krwawienie. Kontrola bety za tydzień a usg 15.05. Zastanawiam się czy to nie za późno. Tyle czekać na ostateczne potwierdzenie że tam już nic nie ma... czuję ogromny żal i rozczarowanie, zwłaszcza, że już wiem co mnie czeka, w najbliższym czasie, bo w styczniu był biochem.
Trzymam za Ciebie kciukiKojarzę Cie z wrześniowek które podczytywałam jak mi sie termin wahal na granicy sierpnia i września..przykro mi bardzo, ja tez w marcu niestety poronienie, mam nadzieje ze maj bedzie dla nas owocny![]()
Co masz na myśli?Pęcherzyk na USG przy becie poniżej 5 nie brzmi dobrze
Jeszcze tak naprawdę nie wiem. Myślę że zatestuje za tydzień jeśli do tego czasu nie przyjdzie @.Na kiedy cię wpisać?![]()
Kurde no coś tam jakby przebija przy przechylaniu ekranu, ale ciężko stwierdzić co to11 dpo, na pinkach w tym dniu miałam już wyraźną kreskę. A tu to chyba ten ch.jocień, o którym pisała Pati.
Będę sikać codziennie do 12.05, tak jak jestem zapisana na testowanie![]()