reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

U mnie clearblue miga buzka czwarty dzien, gdzie teoretycznie juz chyba powinna byc po prostu tylko usmiechnieta, wiec nie wiem czy one sa wiarygodne. Przy tym robie owu paskowe i kreska blada jak dupa anioła. Po wczorajszym okresowym bólu brzucha wieczorem bolal jajnik, dzisiaj cisza. Takze klasyczne „Wiem, ze nic nie wiem”

reklama
U mnie clearblue miga buzka czwarty dzien, gdzie teoretycznie juz chyba powinna byc po prostu tylko usmiechnieta, wiec nie wiem czy one sa wiarygodne. Przy tym robie owu paskowe i kreska blada jak dupa anioła. Po wczorajszym okresowym bólu brzucha wieczorem bolal jajnik, dzisiaj cisza. Takze klasyczne „Wiem, ze nic nie wiem”
Pokaz te paskowe i który dzisiaj dc ?

Pokaz te paskowe i który dzisiaj dc ?
Paskowego jeszcze dzisiaj nie robilam ale no jest blada. Nawet nie wklejam nowych w aplikacje bo sa identyczne jak ten pierwszy. Dzisiaj 14 dc. Od 4 miga buzka

Załączniki

• IMG_0375.png
    IMG_0375.png
    341,8 KB · Wyświetleń: 82
Działajcie co dwa dni, bo to różnie bywa, mnie jajnik boli typowo na owulacje 😊

reklama
Do góry