kami1094
Fanka BB :)
To Wy weekend, a ja mam nadzieję wtorek/środaTrzym kciuki i mam tak samo, bo jutro i weekend to jest czas kiedy możemy działać, potem raz że będzie już po owulacji, a dwa nie damy za bardzo rady przez pracę głównie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To Wy weekend, a ja mam nadzieję wtorek/środaTrzym kciuki i mam tak samo, bo jutro i weekend to jest czas kiedy możemy działać, potem raz że będzie już po owulacji, a dwa nie damy za bardzo rady przez pracę głównie![]()
Ja bliżej owulacji testuje 3 rasy dziennie.Dziewczyny bliżej owulacji testujecie częściej? Przeważnie testowałam raz popołudniu, dziś dwa razy, nie wiem czy wieczorem też?
Gorzej z ilością testówDobra, to jutro sikne 4 razyco mi tam, moczu pod dostatkiem
Dlatego kupuje easyhome tam jest 100 sztuk i starczy na 6 cykli miGorzej z ilością testówja na początku cyklu wykupiłam wielopak testów owu 25 sztuk, a że zaczęłam testowac od 9dc i jak na złość cykl mam dłuższy bo dziś 17dc i pik prawdopodobnie będzie dziś dopiero to już prawie całe opakowanie testów zużyłam
zostało mi jakoś 6-7 testów
![]()
Dlatego kupuje easyhome tam jest 100 sztuk i starczy na 6 cykli mi
Wiesz o tym, że to samo chciałam właśnie napisać, że mamy genialną ekipe majowych kresek ? Naprawdę, tak świetnie i zabawnie tu z Wami jestTak offtop, ale cieszę się, że dołączyłam do waszej gromadki i że nie skaczemy sobie do gardeł dzieląc się informacjami bo jak patrzę na nastroje na grudniówkach to...![]()
Mnie tam te 25 testów na jeden cykl starczy, więc jak się nie uda to w kolejnym cyklu znów kupię 25 sztukJa to samo.
Im więcej tym lepiej, siuśki doprodukują się zawsze, a weź lataj na cito testów szukaj.![]()
Mnie tam te 25 testów na jeden cykl starczy, więc jak się nie uda to w kolejnym cyklu znów kupię 25 sztuk![]()