Patii26
Fanka BB :)
No to też niestety czeka Cię późna owulacja. No nic, trzeba się uzbroić w cierpliwośćU mnie chyba też się skończy późną owulacją, o ile w ogóle...
Ja dziś 13dc, wczoraj wieczorem zrobiłam i było znowu 6Zobacz załącznik 1703119
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to też niestety czeka Cię późna owulacja. No nic, trzeba się uzbroić w cierpliwośćU mnie chyba też się skończy późną owulacją, o ile w ogóle...
Ja dziś 13dc, wczoraj wieczorem zrobiłam i było znowu 6Zobacz załącznik 1703119
Oby, bo to irytująceNo to też niestety czeka Cię późna owulacja. No nic, trzeba się uzbroić w cierpliwośćjeszcze będzie piękny pik
![]()
Wczoraj już były, dzisiaj też będą, bo po wczoraj nam małoTo teraz tylko sexy wam zostają
W przed wieczorem miałaś blade czy dość wysoko wskazywało że pik zaraz?Jak miałam peak to nawet siku z rozwodnionego moczu wyszedł .np kiedy zaszłam w ciążę peak był wieczorem,jakbym nie zrobiła TO bym przegapiła
Rano lh 0.30W przed wieczorem miałaś blade czy dość wysoko wskazywało że pik zaraz?
Widywalyście się i nie zauważyła?
Oczywiście każdy ma swoje powody i jak nie chce informować rodziny to jego sprawa, jednakże jeśli relacje są prawidlowe to dlaczego to ukrywać?
Jeszcze po owulacji 1 dzien poprawićWczoraj już były, dzisiaj też będą, bo po wczoraj nam małoale jutro też musi byc obowiązkowo w dniu owulacji, bo wtedy zawsze się wystrzelimy.