niezapominajka876
Fanka BB :)
Kochane dziewczyny które chcą dołączyć! Proszę mnie oznaczyć
ja przez weekend nie ogarniam, potem mogę przez przypadek pominąć niektóre posty. Proszę mnie oznaczyć z informacją na kiedy chciecie być wpisane.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja znam tylko jedną - moją koleżankę, która wpadła w wieku 23 lat, dużo imprezowała, praktycznie co weekend i przez pierwsze 3 miesiące miała normalny okres i nie wiedziała o ciąży.Znacie przypadki "okresu w ciazy"? Szczerze żadna z moich znajomych tak nie miała, mit czy prawda?
Ja siedzę tu już jakieś 4 lata i nikomu tego nie życzę, chętnie przeskoczę już na mamuśkiOby! Mam nadzieję, że szybko wszystkie przeskoczymy na następne forum![]()
No to przecież ładny próg, który oznacza, że owulacja byłaJa dzisiaj jadąc na zakupy weszłam do laboratorium całkiem przypadkiem i zbadałam progawynik 19,34ng.ale w zasadzie niewiele mi on mówi bo mogę być 6-9dpo
wiem tylko że nie mogła być ta owulacja wcześniej niż 8maja(byłby za mały pęcherzyk) i nie później niż 11maja.(Już był śluz niepłodny)
![]()
Ja takie czasem mam jak mi właśnie zimno.Nie wiem, czy to dziwne pytanie, ALE dziewczyny czy któraś też tak miała?
Wczoraj wieczorem poszłam się wykąpać, zrzuciłam ciuchy zauważyłam że moje brodawki wyglądają zupełnie inaczej niż zwykle… było mi trochę zimno i zwykle wtedy ta brodawka ma taką “gęsią skórkę” i odstający sutek, a wczoraj była bardzo pomarszona, taka jak - wybaczcie porównanie - rodzynka, i też bardziej twarda, wyglądalo to zupełnie inaczej niż zwykle, nigdy wcześniej czegoś takiego u siebie nie widziałam…Nie wiem czy to normalne, czy jest się czym martwić, czy też za dużo już na takie rzeczy zwracam uwagę?![]()
O co chodzi z tym " w cały świat "? Jakoś nie umiem tego składniowo zrozumieć o co chodziU mnie testy owu wychodzą w cały świat bo mam pcos,więc muszę się opierać tylko na USG![]()
To znaczy, że raz wychodzi tak, raz srakO co chodzi z tym " w cały świat "? Jakoś nie umiem tego składniowo zrozumieć o co chodzi![]()
No to tym bardziej trzymam kciuki!Ja siedzę tu już jakieś 4 lata i nikomu tego nie życzę, chętnie przeskoczę już na mamuśki![]()
Kurde, mi się przysnęłoJa też oglądam![]()
Ja Justysie obejrzałam dzielnie, ale resztę oglądam tak po łebkachKurde, mi się przysnęło![]()