reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

A ja mam głupie pytanie.
Czytałam ostatnio artykuły że podczas sexu jeśli kobieta ma orgazm ,zwiększa możliwość zapłodnienia.

Wiem że dużo kobiet ma problem z tym *orgazmem *

Takie mysli naszły mnie z rana .
No ja np nigdy nie miałam orgazmu 😅 ale liczę że do zaplodnienia dojdzie 😆

reklama
Lepiej żeby koledzy czekali na tą jedną koleżankę.
Wskazane przed owulacją 🤣🤣
U mnie owulacja ostatnio była trochę ponad 24h po Piku…
Nie wiem xD
Bo ten cykl jest dziwny, a ja nie miałam czasu iść na USG.
Według apki okres spóźnia mi się już tydzień, według mnie powinnam mieć owu jakieś 14 dni temu, ale według odczuć to jakby to owu było jakoś dzisiaj 😅

Chyba, że w ogóle to co wzięłam za okres, to nie okres

Takie uroki cykli z PCO i KP
czyli w sumie wiemy ze nic nie wiemy 😆 współczuję takiego czegoś.

Czyli jednak nie czytałam kocopołów .
Coś w tym musi być.
Też o tym czytałam (o ile w dni płodne łatwiej mi o orgazm to ogólnie też mam z tym problem) i jeśli się nam nie uda to mąż działa inaczej żebym ten orgazm miała w te dni płodne 😂 nie wiem ile jest w tym prawdy, ale nogi do góry też trzymam 😂

Ja też myslalam że nie mam tego śluzu.
Ja sobie tam nie grzebie bo mam za długie pazury 😆😆😆
Na usg pani doktor powiedziała że śluz jest wewnątrz.
Mi się śluz taki pokazuje po wysiłku, albo jak się załatwiam i trochę siedzę na kibelku 😂 a ogólnie to rzadko kiedy właśnie sam się pokazuje (myślę go nie mam, skończę kosić gdzie zajmuje nam to 3h niestety i nagle ze mnie wylatuje😅)

Ten temat jest trudny dla nas kobiet.
Bo wiem po swoim przykładzie że się wstydzimy mówić co chcemy i jak chcemy .
Ja nie tyle że nie wiem, co psychicznie jestem zablokowana. Jestem kobietą po gwałcie więc narazie to jest praca, praca i praca żeby ten orgazm się pojawił.

Ja nie tyle że nie wiem, co psychicznie jestem zablokowana. Jestem kobietą po gwałcie więc narazie to jest praca, praca i praca żeby ten orgazm się pojawił.
Rozumiem cie doskonale moja siostra została zgwałcona przez 3 chłopaków wrzucili tabletkę gwałtu.
Dla niej sex może nie istnieć.
Terapia trwa już 5 lat .
Raz do przodu raz do tyłu

reklama
Mi się śluz taki pokazuje po wysiłku, albo jak się załatwiam i trochę siedzę na kibelku 😂 a ogólnie to rzadko kiedy właśnie sam się pokazuje (myślę go nie mam, skończę kosić gdzie zajmuje nam to 3h niestety i nagle ze mnie wylatuje😅)
Dlatego czesto myślimy że go niema a oj gdzieś tam głęboko siedzi .

Do góry