reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Tak, jutro. Ale martwię się bo test z dzisiaj wygląda na jaśniejszy. Mąż mnie stawia do pionu, że to tylko papierki made in China i nie mam się tym sugerować.
No zobacz jak było z moimi owulacyjnymi i przyznam że to był dla mnie stres, już sobie tego nie zrobię...a tu piękny prożek więc i owulacja była, jak to @LadyCaro napisała ostatnio, to tylko kawałek papierka...

reklama
No zobacz jak było z moimi owulacyjnymi i przyznam że to był dla mnie stres, już sobie tego nie zrobię...a tu piękny prożek więc i owulacja była, jak to @LadyCaro napisała ostatnio, to tylko kawałek papierka...
Moje owulacyjne w tym cyklu też były dziwne. Myślałam, że owu nie było no ale musiała być.

ja też miałam owulacje, a do piku było daleko. I to właśnie beznadziejne testy, jakieś made in china były. Na normalnych typu Easy&home pik zawsze wychodził.
W ogóle to ja powinnam jakoś dziś mieć owulację i zrobiłam wczoraj jednego tego owulaka a tam jakiś marny cień tylko 😅 nie wierzę w to. Beznadziejne testy

Dzień przed przewidywana 🐒 biel była totalna czyli w 24dc, na drugi dzień miałam lekkie plamienie z rana więc dla mnie to już sygnał, że zaraz 🐒 ale teraz mam zwykły śluz taki biały lepki i nic poza tym. PMS mi minął, plamienie mi minęło, nawet 🍒 mnie nie bolą. 🤷🏻‍♀️
No raczej jeśli nie rozkręci się to będę musiała sprawdzić, bo mąż mi zacznie oddychać na karku i wypytywać.
Podejrzanie to wygląda 😀

reklama
Do góry