kami1094
Fanka BB :)
Tak tak, 9dpo, potwierdzone monitoringiem. Czyli nie jest źle?ponownie się wtrącęwedług mnie jakieś dziwne te normy w tym laboratorium
według Medicovera jest to 3 tydzień a więc sam początek
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Tak tak, 9dpo, potwierdzone monitoringiem. Czyli nie jest źle?ponownie się wtrącęwedług mnie jakieś dziwne te normy w tym laboratorium
![]()
No i by się zgadzało,że 3 tydzień, bo to dopiero 9dpoponownie się wtrącęwedług mnie jakieś dziwne te normy w tym laboratorium
![]()
Jest dobrze, patrz na przyrost a nie na jedną wartość, 9dpo to jeszcze naprawdę wcześnieTak tak, 9dpo, potwierdzone monitoringiem. Czyli nie jest źle?
Jest dobrzeNo sama nie wiem co o tym myśleć. Trochę mało 6,70 - co sądzicie? 9dpoZobacz załącznik 1705536
Jest dobrze!!!No sama nie wiem co o tym myśleć. Trochę mało 6,70 - co sądzicie? 9dpoZobacz załącznik 1705536
Kochana jest ok, zrob przyrost jak dasz radę w niedzieleTak sądzę, bo nie było, a naprawdę usiłowałam się dopatrzeć
Pewnie, że się podniesieszObyś miała rację, Kochana! Ja nie wiem czy będę się w stanie podnieść po kolejnym niepowodzeniu...
Marzenie każdejKochana oby to było to!będziemy za tobą tęsknić na kreskach, ale bycie mamusią to Twoje marzenie.
Obym nie musiałaPewnie, że się podniesieszja miałam biochem i w marcu i w kwietniu i się podniosłam i działam dalej
![]()
W niedzielę zamknięte, więc raczej lepiej zrobić w poniedziałek z samego rana niż już jutro....Kochana jest ok, zrob przyrost jak dasz radę w niedziele![]()
To i tak dobrze, bo to może być początekA tu się okaże, że przyjdzie wynik, a beta 3![]()