reklama

Majowe Mamy 2016

W PL chociaz robia ktg!... ja bylam ostatnio u lekarza i spytal o ruchy. Mowie ze bardzo slabe od dwoch dni!.. wpisal w karte ciazy zalecenie na ktg! poszlam a tam mi mowia ze jest za wczesnie na ktg (27tc to chyba byl) ale kazali czekac i co... sprawdzili tylko dopplerem i tyle... no i w przypadku jak wyzej... to moglam miec podoba sytuacje brak ruchow..serduszko bije.. ale juz w trakcie lezenia tam i czekania mala obudzila sie na dobre i potem bylo ok..

reklama
Uff nareszcie doczytałam zaległości z 2 dni.. nie miałam czasu zajrzec,bo ciągle było coś do roboty, a teraz juz nie bardzo mam wene odpisywac bo na wpol śpię, a za kilka godzin trzeba wstać na rezurekcje..

Kaylla bidulko.. święta w szpitalu nic przyjemnego, ale najważniejsze,żebyś pod dobrą opieką była :-)

Choruskom zdrowka zycze i jak najszybszego powrotu do zdrowia!

I przy okazji wesołych, pogodnych, przepełnionych miłością i nadzieją Świąt Wielkanocy :-* oby nasze maluszki nam żadnych figli przez święta nie urządzily!

Dobranoc ;-)

Ja dziś kiepska noc. Budziłam się bo gorąco mi było. Słońce już za oknem świeci. O 9 ma być śniadanie, a mąż i teściowie śpią w najlepsze.

Trzymam kciuki za choruszki! Oby wszystkim się polepszyło.

Miłego, słonecznego dnia!

U nas pobudka i mąż zapomniał zmienić czasu na letni. Takim sposobem zaspał do pracy :-P

Wczoraj jak tak leżałam na tej przedporodowej to przyjechała Polka do porodu. Przynajmniej teraz wiem jak to wygląda na początku. U niej szybko postępowało więc po 30min trafiła już na gazie na porodówkę. Ale co się biedna nakrzyczała z bólu...

A i kupiłam szydełka i sznurek, chociaż to bardziej gruba włóczka niż sznurek. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak mi się spodoba to zamówię z Polski bo tu dwa razy drożej wszystko ;-)

Hello :)

Ja poszłam spać o 3 :P podkładka która robiłam znowu się zwija - cholera mnie.bierze robie wszystko jak należy i dupa :( dobrze ze dziś babunia przyjeżdża to mi wytłumaczy :)

Ja mam.siadanko u mamy na 11 ale chyba pójdę na 10 bo do tego czasu umrę z głodu :P

U mnie jak na razie 1 stopień na termometrze , ciekawe czy będzie dziś ładnie .

Ja od 6:30 (nowego czasu) na nogach więc już zaliczyłam pierwsze śniadanie (wafle ryżowe + jabłuszko :D), w ciąży jestem więc sorry tradycjo hehe, my na śniadanie jedziemy na 10:30, chlebki na własnym zakwasie właśnie wyjęliśmy z piekarnika, pachnie tak, że znów czuję głód :P ja jestem fanką Wielkanocy, wiosna to moja ulubiona pora roku, zielony ukochany kolor, śniadanie najlepszy posiłek, jajeczka, majonezik, biała kiełbasa, żurek, jest dobrze :D

Smacznego śniadanka dziewczyny!

Załączniki

• 1459061851494.jpg
    1459061851494.jpg
    60,4 KB · Wyświetleń: 104
Ja nie znoszę świąt u moich teściów! Psują mi całą atmosferę, którą znam z domu rodzinnego czy od dziadków. Nie odzywam się, szkoda moich nerwów :( mam ochotę usiąść sama w pokoju Kuby i tam zjeść i popłakać sobie. Ehh. Przepraszam za smęcenie od rana w święta.

reklama
Witam Wielkanocnie i słonecznie :-D
My z mężem i córka po śniadaniu. Uwielbiam gdy mamy taki czas tylko dla siebie :-D.
Niedługo kościół i obiadek u mamusi i może dam radę pójść na spacerek.
Pięknego dnia!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry