• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majowe Mamy 2016

Happymamusia super wiesci! :)

13x13 dobry lekarz to duuuuzo

A ja dzis po wizycie tez pozytywnie nastawiona. Malenstwo fikalo, po infekcji nie ma sladu i wszystko oki poki co :) ponarzekalam doktorkowi na mdlosci, powiedzial ze dobrze ze nie wymiotuje... Ale wlasnie zwrocilam kolacje :/

reklama
Dziewczynki do 11 tyg czułam się dobrze a teraz mam mdłości. Na dodatek kłuje mnie prawy boki jak na nim leze albo lewy... Ponoć dzidziuś się układa na tym boki co ja leżę. Wy tez tak macie??

Ja z TSH mam w druga strone bo mam teraz 0,44 a w labie norma ( jest jedna od 0,55). Jak powiedzialam na wizycie ze przeciez w ciazy jest nizsza to i tak dostalam zlecenoe na tf3 i tf4 i do konsultacji endokrynologa. Ale czytalam ze jak te parametry sa ok to nic sie nie robi a u mnie w normie sa. Pojde sprawdze co powie. Ja tez czytalam ze w ciazy do 2,5 ale 2,6 to nie jest jakies tam przekroczenie duze wiec spokojnie.

Gosialew to ja tak mam jak tylko luteine poczuje a i tak ja lykam , co 2-3 raz wraca....

Gratuluje udanych wizyt :) cieszę się, że u Waszych maluszków wszystko dobrze i że rosną zdrowo :)

Madzia no to u mnie podobnie, do tej pory nie miałam objawów, aż do ostatniej niedzieli (11t5d), wymioty, mdłości i cały dzień nie do życia byłam.
W boku mnie raczej nie kłuje, ale za to dość czesto po nocce wstaje z bólem pleców, zwłaszcza w odcinku lędźwiowym.

To mnie plecy na wieczór bolą. Wiem, że za dużo siedzę, więc jak tylko w poniedziałek lekarka mi pozwoli ćwiczyć to będę. Bo inaczej będzie katastrofa.
Jutro badania. Umrę z głodu. Haha.

EDIT- nie mogę spać. Masakra. Ciekawe czy będzie dużo ludzi w laboratorium.

Ostatnia edycja:
Madzia to teraz nasze dzidzie ważą pare gramów a nas juz plecy bolą a co będzie dalej :D

Malutka powodzenia na badaniach! :)
Tez myślę o jakis ćwiczeniach, musze czegoś ciekawego poszukać.

Szykuje sie do pracy. Dziś na szczęście tylko do 16, to jakos zleci ale jak myślę o jutrze, ze tez tam musze kwitnąc do jakiejs 17 to az mi sie odechciewa.

Miłego dnia mamuski i samych udanych wizyt życzę :)

Powiem Wam że jakoś nie wyobrażam sobie chodzić już fo pracy, nie jestem w stanie dłużej pobyć w pozycji siedzącej i nawet na proszonym obiedzie sie mecze przy stole a 8 h przed komputerem by mnie chyba wykonczyło. Już jak odchodziłam było mi ciężko wysiedzieć.
Wczoraj dostałam super spodenki ciazowe z h&m i c&a od M , super bo juz nie mialam w czym chodzić tylko legginsy byly ok ale juz za zimno mi w nich.

Wczoraj byłam też u nefrologa nic nowego sid nie dowiedzialam , usg pecherza i nerek ok, badania ok mam pecherz nadreaktywny i juz... zapobiegac i tyle

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry