reklama

Majowe Mamy 2016

Witam

Ja dopiero wróciłam do domu, bo byłam z synem u lekarza i w labolatorium. Spędziłam z nim tam prawie 2h, bo tyle ludzi było a bez sensu też jeździć po mieście, bo to dzisiaj duży ruch. Syn się rano budzi a on ma tak powiększony węzeł chłonny, że aż cały spuchnięty z jednej strony.

Magicka witaj. Ja też mam niskie ciśnienie i piję kawę, bo mnie głowa boli, ale funkcjonuję w miarę normalnie. Liliana mi się bardzo podoba to imię.

Niesia_88 ale mysz jak zdechnie to się wysusza wiec nie czuć. To może coś innego?

Basi89 to miłego i spokojnego lotu.

Afrodyta92 w ciąży są takie zachciewajki, że sama czasem jestem zdziwiona.

Evelina89 ja też czuję ruchy gdzieś od tygodnia. Jeszcze nie są mocne i częste ale dość wyczuwalne.

reklama
Magicka i Ewelina ​ja też jestem "wyliczona" na 2 maja ;-) choć z prenatalnych wyszło kilka dni do przodu.

Jak można się dowiedzieć o ciąży w 5 miesiącu ;-) nie wiem, ale różne rzeczy łażą po babach ;-)

Oglądam się i patrze, gdzie polazło te 5 kg- chyba z 1 kg w cycki; ale brzuch mam taki wypukły do przodu, żołądek pod gardłem, że pewnie tam też ;-)
Ruszam się i słodyczy mało- widocznie owoce tuczą ;-) trudno, nie odpuszczę sobie owocków

Przypominam o pozostalych tematach Majoweczek. Nasz galeria troszke stanela w miejscu, nie wstydzmy sie naszych brzuszkow ;)
Kwiat lotosu mamy zakladeczke z lista Majoweczek i tam namy podane terminy, napisz do naszego admina na priv to zostaniesz dodana.

Jeśli chodzi o imiona dla chłopca to mam typy Wojciech, Paweł, Maciej. Mój synek ma na imię Bartosz i jestem b. z tego imienia zadowolona bo można sobie różne zdrobnienia z niego robić.Problem mam z imieniem żeńskim.Tak rozmyślam nad Leną, Natalią, Julią. Tylko, że ponoć teraz są one na topie i żeby potem nie było, że pełno dziewczynek o tym samym imieniu. Mojemu m nie podobają się typy moich imion dziewczęcych. On obstaje za Moniką, Mariolą a te z kolei mi się nie widzą. Jak wyjdzie chłopak to szybko sprawa się rozwiąże bo mamy podobne typy a jak dziewczynka to będzie ciężko.

reklama
Malutka mnie możesz wpisać do listy. Termin mam n a 30 maja więc na razie na samym końcu listy. Synka urodziłam 1,5 tyg. przed terminem i teraz też mam nadzieje, że tak będzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry