reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
U mnie stres przed wizyta tez zawsze wielki. I tak naprawdę nie potrafię odpowiedzieć sobie na pytanie dlaczego...:D u mnie jednak ten dreszczyk objawia sie prawidłowym ciśnieniem, bo zazwyczaj mam za niskie.
Pogoda w Polsce mnie przygnębia. A to znaczy, że w domu bedzie jeszcze gorzej^^ i news z dzisiaj! Mój BMI wreszcie pokazuje prawidłową wagę:D

Powodzenia na wizytach dziewczyny:)

Ja dzisiaj w końcu miałam ciut ciekawszy dzień, bo byłam umówiona z koleżanką, więc nie spędzam całego dnia przed kompem lub książką. Pogadałyśmy, trochę się oderwałam, czas szybciej zleciał:)

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty.
Ja zawsze mam cisnienie niskie. 100/60 to szczyt moich mozliwosci. Dziennie pilam i z 5 mocnych kaw i nic. Teraz mam ciut wyzsze niz przed ciaza ale pod wzgledem medycznym tez niskie bo 120/74 maksymalnie :-)
Ja znam juz plec.bedzie chlopiec Leoś. Chociaz lekarz uprzedzil ze malo prawdopodobne zeby jednak wyszla dziewczynka ale te kilka procent bledu sobie zostawia. Ponoc z dziewczynki moze Jeszcze chlopiec wyjsc.ale na odwrot bardzo bardzo zadko bo jaknjuz cos dynda miedZy nozkami to nie znika. Zobaczymy na wizycie 3 grudnia czy dalej bedzie synek.juz sie przyzwyczailam do tej mysli i sie ciesze.zwlaszcza ze nie znosze rozowego koloru i wszystkich ksiezniczek,kucykow,barbie itp wiec bolalo by mnie serce i szlag mnie trafil widok rozowego w pokoju corki :-)

Waiting4beans witaj w klubie. Zawsze mówiłam że jak będę mieć córkę to będę stawiała na biel, granat, czerwień itd a różu minimum. Problem jest taki że ciężko kupić ubranka zwłaszcza te małe bez różu...
Ale jak się okazało drugi syn wiec problem z głowy ;-)
Ale są kobiety które lubią dużo różu i chętnie ubierają córki w róż :-)

U mnie dzień jak codzień...troszkę się dziś wystraszyłam pojechałam zawieźć zwolnienie do pracy chwilę rozmawiałam z koleżankami i nagle czuje robi mi się mega gorąco wręcz duszno przed oczami mroczki momentami ciemno ściągnęłam kurtke i po chwili wyszłam na dwór tak mi się słabo zrobiło kupiłam wode i usiadłam na chwile.Jeszcze tak nigdy nie miałam pewnie ciśnienie w ogóle ta straszna pogoda w Poznaniu.Wczoraj mierzyłam u lekarza 105/58 zawsze mam niskie ale dziś od omdlenia byłam ciut.

Wiec tak wróciłam od lekarza dzidzi ma się dobrze ma 8.5cm dzidzius odwrocil sie dupka ale lekarz nie dal za wygrana i nadal dopochwowo i przez brzuszek i co dziewczynka prawdopodobnie mega :-D Na dodatek schudłam 1.5 kg

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry