reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Waiting4beans -15 stopni :szok: gdzie tyle było?

Z tym spaniem z dzieckiem czy nie to i tak wyjdzie w praktyce. Ja pamiętam, ze jak brałam do karmienia w nocy Kubę to i tak zasypiałam. albo czasem nie pamiętałam czy go odłożyłam i ten się budził i płakał a ja go w łóżko szukałam a Kubuś w łóżeczku. Mój P. spał z nami w sypialni. My mamy dwa pokoje i jak Kuba się urodził to spaliśmy razem w pokoju a jak młody wyrósł z łóżeczka to my się przenieśliśmy do dużego pokoju. Dlatego teraz kupuję kołyskę, bo na noc będzie z nami a w dzień mogę ją wstawić do drugiego pokoju.

Byłam w aptece kupiłam sobie w końcu witaminy i kupiłam sobie *spam*, bo ten spray do gardła co mi lekarka przepisała jest okropny, po jednym psiknięciu mam ochotę zwymiotować.

Maui tez pamietalam z kiedys ze ta woda slona, ale teraz kupilam i ma jakis smak ale chyba nie slony, taka troszke lekko jakby gazowana, nie wiem , w w kazzdym razie smakuje bardziej niz taka bez smaku bo mam juz jej dosc.

GosiaLew na jakie sie zdecydowalas witaminki?

Waiting4beans ranyyy -15????

Ja jesli chodzi o cere to mam okropna teraz , nie dosc ze sucha cala buzia i joc nie daje sie z tum zrobic, zadne maseczki nie pomagaja to jeszcze takie malutkie krostki ale nie pryszcze i cala z tego ze jest sucha mnie swedzi... masakra.

Kasik90 na temat tych "wielkich cycow" marze o nich odkąd zaczęłam dorastać:D mama mówiła, że po pierwszej ciazy to sie zmieni.... Kłamała:D ja od zawsze mam niedowagę, przy wzroście 172 mam niecałe 50kg wagi i uwierz mi, że moja figura pozostawia wiele do życzenia. Moje koleżanki od liceum mogły zakładać bluzki z mega dekoltem, a ja polowki i golfy.... I teraz- uwaga! Mam biust aż B! Hurra! Chłopak zadowolony, choć nie narzeka nigdy, ale teraz przynajmniej nie gubi go w rękach... I wogole powiedział mi ostatnio, że dla niego ja mogłabym z tym brzuszkiem bobaskiem chodzić cały czas, bi mam mega kształty:)
U nas tez mróz, mam iść na zakupy... Szukam motywacji i ciepłych swetrów:D
I z mojego życia: dziś bobas obudził mnie seria kopniaków! Tzn kop położyłam rękę, mowię dzień dobry- kop w tym samym miejscu, poglaskalam mówiąc doń- kop! Wow! One tam naprawdę są dziewczyny! Będziemy mamami!;)

Hej majoweczki:) mam lenia leze i nie chce mi się wstac próbuje wyczuć ruchy ale nic :(w sobotę i niedziele czułam a teraz nic tylko bulgotanie w brzuchu bąbelek.... Co do spania nasza dzidzi będzie z nami w sypialni spala ale wiadomo nie w łóżku ma swój kącik nie bede uczyć bo znam przypadek ze dziecko ma 3 lata i śpi z rodzicami i nie chce się oduczyć ... Trzeba ruszyć się iść ns zakupy mimo ze jajniki bola uczucie rozciągania całego brzucha... A wy jak tam jak spędzacie ten mroźny dzień?

-15 bylo dzis na Podhalu. Brrrr. Tez musze kupic jakies cieple swetry ale czekam z tym az jeszcze mi brzuch urosnie. Akurat zalapie sie na przeceny :-) na razie kupilam jeden ciepły sweterek taki oversize nie zapinany wiec brzuch sie zmiesci i po ciazy bedzie jak znalazl
:-)
Dzieciaki z ktorymi pracuje sa chore. Kaszla smarkaja kichaja masakra. Takze od poczatku tygodnia racze sie herbatka z imbirem i sokiem malinowym no i prenalenem grip max w syropie. Moze mnie nie zarażą

Ja padam na twarz. Dobrze oczu nie otworzyłam, a juz jestem zmęczona. Nie spałam do 1.30. Teraz obudziły mnie hałasy. Teść chyba obiad robi. Musze mu powiedzieć żeby drzwi zamykał od kuchni.

-15 stopni! Masakra jakaś. Współczuję

reklama
Cześć dziewczyny Poznań też zimny..brrr....jak dobrze że mam blisko sklep pójdę na zakupy i szybciutko spowrotem;)
Teraz jeszcze pod kocykiem zjadłam właśnie kilka orzechów włoskich bardzo polecam bardzo dobrze wpływają na kore mózgowa naszego maleństwa będą mądre dzieciaczki jak ktoś lubi...sprawdzone naukowo i jak to moja mama mówi że moja córka lat 11 mądra taka po tych orzechach co Magda w ciąży jadła;) ja lubię orzechy i podjadam.Czekaja na mnie jeszcze rodzynki je też bardzo lubie...

A może któraś z Was poleci jakiś dobry smakołyk biorący udział w prawidłowym rozwoju naszych dzieciaczków;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry