Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Basia ja tez tak niewam, ze moje ambicje przerastaja moje checi
Robota nie zajac - nie ucieknie
Malutka a Ty przyznaj sie, ze chcesz sobie dorobic do l4 i na handel szykujesz tyle piernikow
Po ich zapachu no i mandarynek to czuc zblizajace sie swieta
Ojej... współczuje bardzo ale trzymam kciuki żeby było lepiej.Mój plan na przytycie w ciąży 30kg szlag trafił...
Najprawdopodobniej mam zapalenie żołądka -gastroskopia odpada, wszelkie inne dolegliwości ze strony trzustki i wątroby są prawdopodobnie z tym związane. Mam całą litanię badań i jeśli potwierdzą to co sądzi lekarz to... "trzeci trymestr będzie gorszy niż pierwszy"...
dieta jak dla niemowlaka do końca ciąży bo na to są ponoć tylko leki, których w ciąży się nie bierze.
Bez jaj....
No wiecie co???
helloł II trymestr taki piękny!!!
Sód i potas za niskie -jeśli ponownie tak wyjdą to kroplówki bo to niezdrowe i dla mojego i dla dziecka serca
Nie chcą mnie kłaść do szpitala ale jak będzie trzeba to nie będzie wyjścia
Mam teraz bardzo uważać na obrzęki nóg i jeśli się pojawią to od razu lekarz...
Założyłam sobie segregator na te moje wyniki badań ale ten chyba będzie niedługo za mały...
Ja za to czytam wszystko o chorobach dzieci bo test pappa wyszedł nam fatalnie, wynik amniopunkcji za 2-3 tyg więc nie wiem co mnie czeka a chcę się oswajać ze wszystkim co może nas spotkać.