reklama

Majowe Mamy 2016

Dziewczyny mam wielki problem chyba dostałam hemoroidów bardzo boli mnie odbyt i mam spuchnięty dodam ze mam zatwardzenie co mi doradzicie ?? Przepraszam ze poruszyłam taki temat ale boli mega

reklama
O kurde madzia... :( Pamiętaj, że nie wolno żadnych nasiadówek robić w ciąży. Moja znajoma w ciąży robiła sobie okłady z herbaty w torebkach, takiej zagotowanej i nie za gorącej. Ale niestety jej to nie pomogło za bardzo i dostała coś w aptece na to. Jak bardzo źle się czujesz to idź do lekarza po czopki.

Wracając do spraw żołądkowych, chyba pochwaliłam mój i się odegrał na mnie. Jest mi tak niedobrze po kolacji, że musiałam wziąć rennie i zaraz chyba napar z imbiru sobie zrobię. Mam wrażenie, że zaraz wszystko zwrócę.

Witam z rana :)

Zagoniona jestem od paru dni i jeszcze dwa się takie szykują, więc nie piszę, bo nawet nie mam kiedy tylko podczytuję wieczorkiem w łóżku. Moja rwa się ucieszyła z takiego tempa życia i wczoraj wieczorem się ruszać nie umiałam. We wtorek byłam u gina, wszystko w porządku, płeć potwierdzona (cwaniak miał info z połówkowych to wiedział czego szukać :P ), glukoza do zrobienia..., jakąś niewielką dawkę żelaza do zażywania, bo wyniki lecą.

Mój żołądek niby większość toleruje, ale nigdy nie wiem co mu zaszkodzi :P wczoraj u babci zjadłam ciacho z kremem i cały wieczór mnie mdliło :/

Łączę się w bólu z mamusiami kopanymi po pęcherzu ;) niech to dziecię się już odwróci!

Miłego i spokojnego dnia laseczki :)

Ja też już nie śpię. Dzięki mojemu mężowi. Tak się rzuca po łóżku, że ja nie mam miejsca. On śpi a ja czytam książkę. Ehh
Głodna jestem to zaraz sobie śniadanie zjem.

Mój Kuba się tak wierci, że ciężko stwierdzić jak jest ułożony. Na połówkowym na początku miał główkę na dole a na koniec badania już do góry. Taki wiercipięta :)

Wczoraj musiałam napar z imbiru wypić, tak mi nie dobrze było. Ale udało się zasnąć.

Oo tak u mnie wygląda :)

Załączniki

• 1453444263950.jpg
    1453444263950.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 72
Ja nie mogłam w nocy usnąć. Najpierw męczyłam mnie zgaga. Ostatnio meczy mnie co wieczór, ale wczoraj była intensywna. Nie jadłam słodyczy. Ostatnio nie mam takiego juz wielkiego apetytu. Więc łatwo mi się kontrolować. A zgagę mam po wszystkim, nawet po wodzie. Z synem w ciąży tez tak miałam a byłam na diecie niskowęglowodanowej.
Potem nie mogłam spać bo miałam na całej prawej stronie rwę kulszową. Nie wiedziałam jak się ułożyć tak mnie noga bolała.

reklama
Dziewczyny, nie wiem czy wy używacie akurat Palmersa, ale ja tak i to od początku ciąży. Jestem z niego zadowolona. Pięknie pachnie kakao ☺ W Rossmanie jest teraz super promo, kosztuje 23.99zl, a do tego drugi DOWOLNY Palmers za 50% ! POLECAM. Za dwa zapłaciłam ciut więcej niż zawsze za jeden ☺☺

Załączniki

• 1453447104307.jpg
    1453447104307.jpg
    48,8 KB · Wyświetleń: 59

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry