reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majowe Mamy 2016

Itucha- No u mnie to samo: biel, szarość i beże. Pozmienialabym juz wszystko ale mieszkamy tu dopiero 3 lata. Wiec jeszcze czas na zmiany

U mnie 2 lata od wprowadzki więc też wiem, że do zmian musi jeszcze trochę czasu upłynąć ;)

Ten fotel z IKEI jest bardzo wygodny ale cena to jednak przegina :/ ja planuję jakąś podstawową wersje np. coś takiego Link do: POÄNG Fotel, okl brzoz, Simmarp zielony - Simmarp zielony - okl brzoz - IKEA
W ogóle ostatnio podobają mi się meble stylizowane na PRL (Link do: Fotel Chierowski 366 PRL design loft skandynawski) ale na taki fotel nie dostałam zezwolenia :D

reklama
Ten 1 co wysłałas to akurat mam taki i to moja deska ratunku . Ten drugi fajny ale mi by było niewygodnie karmić na nim :)

A myslalyscie nad takim rozwiązaniem? Kupić stary fotel na Allegro właśnie taki ala PRL, jakiś klubowy albo uszatek, wybrać tkaniny i dać do tapicera? A elementy drewniane typu nogi czy poręcze pomalować farba jak sie chce. Całość wyjdzie Ok 600 zł. Moja znajoma tak zrobiła i ma piękny oryginalny fotel.

Ładne meble dziewczyny:) ja mam w salonie biało drewniane i wiem ze już sie na białe meble nie zdecyduje :D przynajmniej takie z połyskiem. Widać każdego palucha i każdy opilek kurzu :/
Do sypialni/ karmienia zamówiłam nazwyklejszy fotel z ikei i stolik
ImageUploadedByForum BabyBoom1456613350.585645.jpg

ImageUploadedByForum BabyBoom1456613364.323906.jpg

I myśle ze na start bedzie ok. Stolik można pozniej wykorzystać w pokoju młodej, a fotel... Za te pieniądze moze stać gdziekolwiek :D
PS. Łazienki nie odwiedziłam w dalszym ciagu :/

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1456613350.585645.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1456613350.585645.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 187
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1456613364.323906.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1456613364.323906.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 185
Hey dziewczyny , u nas juz pospane obudziłam sie i juz jakoś spać nie mogę :/
Poza tym wstałam cała obolała - strasznie boli mnie kregoslup .
Do tego miałam strasznie głupie sny ;/

idę poczytać książkę może jeszcze pomecze oczy i usne :)

Ewa, wydaje mi sie ze ta kanapa to zadnego zestawu mebli nie pasuje, tym bardziej z szars sciana. Chyba ze jedna sciana bylaby w fiolecie. Mi sie oba zestawy mebli bardzo podobaja ;)

Mi sie dzisiaj snily porody! Ze bylam w jakim mega starym szpitalu i tam kobiety rodzily i ja to obserwowalam. Moja podswiadomosc pracuje :/

Ładne meble dziewczyny:) ja mam w salonie biało drewniane i wiem ze już sie na białe meble nie zdecyduje :D przynajmniej takie z połyskiem. Widać każdego palucha i każdy opilek kurzu :/
Do sypialni/ karmienia zamówiłam nazwyklejszy fotel z ikei i stolik Zobacz załącznik 748463
Zobacz załącznik 748464
I myśle ze na start bedzie ok. Stolik można pozniej wykorzystać w pokoju młodej, a fotel... Za te pieniądze moze stać gdziekolwiek :D
PS. Łazienki nie odwiedziłam w dalszym ciagu :/

Stolik jest super ale kolorystyka u mnie odpada choć jest też uniwersalny w bieli ale tak jak pisałam staram się teraz uciekać w kolor :)

A w fotelu siedzisko nie jest za nisko? Można oprzeć też głowę?

Hey dziewczyny , u nas juz pospane obudziłam sie i juz jakoś spać nie mogę :/
Poza tym wstałam cała obolała - strasznie boli mnie kregoslup .
Do tego miałam strasznie głupie sny ;/

idę poczytać książkę może jeszcze pomecze oczy i usne :)

Ja obudziłam się ok. 7:30, wyspana jestem więc organizm krzyczy wstań ale do 9 planuję polegiwać ;)

Miłej niedzieli mamuśki, mam nadzieję, ze będzie tak cudna i słoneczna jak wczoraj!

reklama
Już nie pamiętam, która z Was pytała czy Magnat dobrze kryje. Moim zdaniem bardzo dobrze. My w pokoju mamy 3 ściany szare a jedną taką wrzosowa. Do tego jasne panele, szara kanapa i meble dąb sonoma z białymi frontami.

U Małego niestety jest trochę pomieszane, bo tam została nasza szafa wenge z beżowym frontem, ale jego meble będą białe.

Ja wstałam, idę po śniadanie jakieś.

Do góry